Odhalený vztah Čenského: Chodil se ženou slavného hokejisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Odhalený vztah Čenského: Chodil se ženou slavného hokejisty!

Čenský randil se ženou slavného hokejisty.
Čenský randil se ženou slavného hokejisty.  (archiv Blesku)

Když se před několika dny objevila v Praze vdova po slovenském hokejistovi Dušanu Paškovi (†37) po boku herce Jana Čenského (62), začali mnozí spekulovat, co spolu mají tihle dva společného. Bývalá modelka Ľubica Mruškovičová-Pašeková (63) proto promluvila o jejich vztahu.

Ten se datuje do konce 80. let, kdy spolu natáčeli seriál Dlouhá míle. „Já jsem tehdy v tom seriálu hrála novinářku a Honza atleta. Moc ráda na tu dobu vzpomínám,“ svěřila se Ľubica. „V té době jsme spolu chodili,“ prozradila letité tajemství. 

Jan Čenský o ideální ženě: Musí mít čistou duši a tajemství!

Video se připravuje ...

 „Po rozchodu jsme ale zůstali přátelé a znají ho i moji synové. Je to skvělý a vtipný člověk,“ vyznala se Pašeková, která se před několika dny v Praze s Čenským setkala i se svými dvěma syny. I když se říká, že stará láska nerezaví, její vztah s pohádkovým princem je stále »pouze« přátelský.

„Zamilovaná jsem, ale jen do svých synů. A ještě do Prahy. Navštěvuji ji minimálně dvakrát do roka, mám tam hodně známých,“ odpověděla Ľubica na dotaz slovenského webu Šport 24.sk. 

Za hokejovou legendu se provdala v říjnu 1997. Manželství jim ale dlouho nevydrželo. Pět měsíců po svatbě – v březnu 1998 – se Dušan Pašek zastřelil. Zdrcená vdova dokonce zvažovala, že se do české metropole odstěhuje. Nakonec to neudělala, ale jak sama říká, ráda se k nám vrací.

Iveta Vítová před rozvodem: Z modrých šatů jí trčely kosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.