Celebrity

31. března 2024 09:00

redakce Prima Ženy

Martin Chobot promluvil o dětství i kariéře. Na základku chodil s Tamarou Klusovou

Známí známých: Manžel Ewy Farne Martin Chobot (celý díl podcastu)

Kytarista, zpěvák a manžel zpěvačky Ewy Farne Martin Chobot překvapil nejen tím, že po dvaceti letech shodil své dlouhé kadeře. V podcastu Známí známých se otevřeně rozpovídal o odchodu z kapely své ženy, ale prozradil také, jak vyrůstal nebo co kdysi řekl Tamaře Klusové a dodnes toho lituje.

Ewa Farna a Martin Chobot spolu mají dvě děti, staršího Artura a mladší Ellu. I na ně padla řeč během rozhovoru. Na dotaz moderátorky Báry Kirchnerové, zda Artur půjde v otcových šlépějích a ve svých čtyřech letech se chopí houslí, však Martin odpověděl, že vypadá spíše na ‚technický typ‘. „Teď ho víc zajímá, jak věci fungují, než nějaký hudební nástroj.“

Proč Martin Chobot nakonec housle odložil? „Na housle jsem měl pocit, že se špatně budou balit holky,“ zasmál se hudebník, který s trochou nadsázky právě na kytaru sbalil svou manželku Ewu Farnou. „No ale to trvalo dlouho,“ dodal. Během rozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku, došla řeč také na téma mateřské dovolené. Překvapivě na ní vlastně byl spíš Martin než Ewa.

Přečtěte si také: Ewa Farna kvůli kritice hubnout nehodlá. Mám si dát salát? Schválně si dám kachnu

Odchod z kapely Ewy Farne

Brzy to budou tři roky, kdy Martin Chobot oznámil, že odchází z kapely své ženy. Jak toto rozhodnutí zpětně hodnotí? „Já si myslím, že to byl z mé strany, z mého pohledu, naprosto správný čas odejít. Ewa vydávala tou dobou desku, na které jsem se prakticky nepodílel a šla jiným směrem, který mně hudebně je trochu vzdálený, takže to vlastně všechno do sebe zapadlo. Ta druhá kytara v těchto písničkách byla čím dál tím víc zbytečná, takže si myslím, že to prostě byl naprosto ideální čas na odchod,“ popsal.

S kapelou se ale pořád často vídá. S Ewou má navíc společnou písničku, takže si na některých koncertech s její kapelou i zahraje.

Na základku chodil Martin Chobot s Tamarou Klusovou

Málokdo ví, že Martin Chobot kdysi hrával v kapele Prevít, kde hrála také Tamara Klusová. „Tamara chodila o rok výš na stejnou základku jako já a vlastně jsme tam tak postaru skládali. Já jsem měl kytaru a mému kamarádovi jsem řekl, ať si koupí basu, i když vůbec neuměl hrát. O Tamaře jsme věděli, že zpívá, takže jsme se tak nějak dali dohromady naprosto přirozeně a vlastně to byla strašná sranda,“ popsal Martin v rozhovoru a rozpovídal se také o tom, že Tamaře tehdy řekl něco, čeho dodnes lituje.

Proč se kytarista po dvaceti letech nechal ostříhat nakrátko, z jakého důvodu nemá sociální sítě a jak vzpomíná na dětství a maminku, která spáchala sebevraždu? Pusťte si celý díl podcastu Známí známých v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.