Zajícová, která nutně potřebuje výhru, znovu provokuje fanoušky svým tělem

Zajícová

Veronika Zajícová vstupovala do posledního souboje na turnaji RFA 15 jako jasná favoritka. Původně plánovaná soupeřka byla totiž nucená odstoupit, takže se na poslední chvíli našla náhrada, kterou byla bojovnice Vránková. Obecně se čekalo, že Zajícová srovná svou sérii na 2:2, ale opak byl pravdou. Navzdory tomu, že šla Zajícová po ukončení, nakonec padla na body, čímž svou bilanci pohoršila na 1:3 s tím, že poslední 3 zápasy prohrála. Nyní má však před sebou další duel, ve kterém by se nutně potřebovala chytit a vrátit zpět na vítěznou vlnu.


Fanoušci jsou pobouřeni?! Známe pravidla boxerského souboje Paul vs Tyson?

„Veronika Zajícová své poslední zápasy nedokázala dotáhnout do úspěšného konce a přestože všechny skončily až na rozhodnutí bodových rozhodčích, zklamání z prohraných zápasů je i tak velmi silné. Mistryně Evropy ve smíšených bojových uměních z roku 2022 si další zaváhání už dovolit nemůže a v Opavě musí prolomit sérii proher.

Proti Veronice se v kleci postaví bojovnice reprezentující Polsko Agata Truskolaska. Tato vícenásobná medailistka v grapplingu je po jejím posledním prohraném zápase hladová po vítězství a divákům v Opavě slibuje silný boj plný emocí. Agata se nebojí výzev, chce bojovat pouze proti silným soupeřkám a proto se zápasu s Veronikou už nemůže dočkat,“ oznámila organizace RFA duel Zajícová vs Truskolaska, který uvidíme na turnaji RFA 16, který se koná 13.4. v Opavě.

Truskolaska zatím nepoznala sladký pocit vítězství, protože musela přijmout dvě hořké prohry, tak uvidíme, jak si povede proti Zajícové, která už potřebuje vyhrát.

   

Zajícová provokuje na sociálních sítích

Veronika je hodně aktivní na sociálních sítích, kde sdílí střípky ze svého života, ale i úspěchy mimo profesionální kariéru. „Německo. Zápasila jsem asi v 15 kategoriích cca ve 20 zápasech. Z toho asi 3 zápasy jsem měla ve váze do 55 kg. Pak jsem zápasila ve váze do 60 do 65 a napsali mě i do 70, ale to byl hardcore. Zápasila jsem s mistryněmi světa i Evropy. Byla to skvělá zkušenost, spousta medailí a první místo celého turnaje WMAC,“ pochlubil se například Zajícová.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Veronika Zajícová (@zajicovafighter)

 

Veronika dobře ví, jak k sobě přitáhnout pozornost, což se ukázalo v jednom z jejích posledních příspěvků, skrze který nejspíš vyhlíží léto.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Veronika Zajícová (@zajicovafighter)

 




1 komentář na “Zajícová, která nutně potřebuje výhru, znovu provokuje fanoušky svým tělem”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *