Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
51. Rally Český Krumlov

Stuttgart zachraňoval remízu 3:3 s Heidenheimem až v nastavení

Zápas plný zvratů nabídlo setkání Stuttgartu s Heidenheimem v 27. kole Bundesligy. V tabulce třetí Stuttgart si vypracoval dvoubrankový náskok, ten ovšem fotbalisté Heidenheimu dokázali smazat a skóre dokonce obrátit. Remízu 3:3 a alespoň bod pro Stuttgart zachránil v osmé minutě nastavení Deniz Undav. Ani další dvě utkání nepoznala vítěze. Augsburg remizoval s Kolínem 1:1 a Bochum s Darmstadtem 2:2. Český brankář Augsburgu Tomáš Koubek byl na lavičce.

Fotbalisté Stuttgartu
zdroj: REUTERS autor: THILO SCHMUELGEN

Stuttgart se znovu mohl spolehnout na druhého nejlepšího střelce soutěže Guirassyho, jenž poosmé v sezoně otevřel v ligovém utkání skóre a vyrovnal klubový rekord Maria Gomeze.

Guinejský kanonýr zakončil v 41. minutě pohlednou kombinační akci a vstřelil 23. branku v ročníku.

V 53. minutě zvýšil z brejku Stiller, hosty ale záhy vrátil do hry vlastním gólem domácí brankář Nübel, kterému po zákroku při dopadu na zem vypadl míč z rukavic.

V 84. minutě srovnal na zadní tyči Kleindienst a stejný hráč o 104 sekund později dokonal hlavou obrat. Favorit přesto získal alespoň bod, poté, co krátce po vyloučení hostujícího Dovedana srovnal křižnou střelou Undav.

Třetí Stuttgart stáhl ztrátu na druhý Bayern Mnichov na tři body. Nováček z Heidenheimu pošesté v řadě nevyhrál, přesto je na 11. pozici.

Německá fotbalová liga – 27. kolo:

Stuttgart  Heidenheim 3:3 (41. Guirassy, 53. Stiller, 90.+8 Undav  84. a 85. Kleindienst, 62. vlastní Nübel)

Augsburg  Kolín nad Rýnem 1:1 (18. Maier  33. Selke),

Bochum  Darmstadt 2:2 (30. a 49. Hofmann - 62. Skarke, 76. Vilhelmsson).


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články