Brigita je o dvaadvacet let mladší než její muž Zdeněk Chlopčík. Když se před lety dali dohromady, v taneční komunitě to způsobilo poprask. Z mnoha důvodů to totiž na první pohled vypadalo, že se k sobě dvojice vůbec nehodí. 

Brigita Chlopčíková je na první pohled velmi pohledná žena a při pohledu na její figuru by kdekdo netipoval, že se svým mužem Zdeňkem vychovává dvě děti. Vzhledem k tomu, že je bývalá tanečnice, má ale velmi dobrý základ pro to, aby se udržovala fit, přestože roky jí přibývají jako každému smrtelníkovi. 

Své profese se ale ani jako matka tak úplně nevzdala. S manželem totiž provozuje taneční školu. V podstatě by se tak dalo říci, že spolu tráví naprostou většinu času. Ponorku ale nemají, a tak je sympatická brunetka ve vztahu stále velmi spokojená. 

Když manžela poznala, byla v pubertě

Když ale charismatického Zdeňka poznala, nebyla si vůbec jistá, jestli je to skutečně ten pravý muž pro ni.  Kromě toho, že byl rozvedený a měl dceru, byl také o celých dvaadvacet let starší. V jejím současném věku to již dávno není problém, ale tehdy byl rozdíl mezi nimi na první pohled přímo propastný. 

Krásné tanečnici bylo totiž v době jejich seznámení jen patnáct let. Chlopčíkovi v tu dobu již bylo třicet sedm let a kromě toho byl rozvedený. Se svou bývalou ženou, se kterou měl velmi špatný vztah, měl navíc malou dceru, o kterou se nějakou dobu soudil. 

Protože ale brzy získal pocit, že holčička neustálými spory a zájmem sociálky trpí, rozhodl se jí s těžkým srdcem nakonec vzdát, aby jí neubližoval ještě více. Bylo to pro něj jedno z nejhorších období, věřil ale, že až bude malá Andrea starší, bude jí moci všechno vysvětlit a znovu si s ní vybudovat vztah. To se mu nakonec po letech podařilo. 

Měl pověst sukničkáře

Brigita měla také obavu  z toho důvodu, že o Zdeňku Chlopčíkovi kolovaly ne právě lichotivé zvěsti. Všichni o něm dobře věděli, že krásným ženám jednoduše nedokáže odolat, čehož si byl dobře vědom i on sám. 

“Od Jany (první manželky) jsem dostával dost lásky. Ale jsem velký romantik a mazlík, takže i když mám hodně, mám pořád málo. Cítil jsem, že se mi do srdce ještě někdo vejde. A to byl ten problém,” přiznal v pořadu 13. Komnata před časem.

Nakonec se mu ale i přesto podařilo Brigitu, která v tu dobu byla jeho taneční partnerkou, přesvědčit, že to s ní myslí skutečně vážně. Začali spolu proto chodit a když bylo dívce šestnáct let, dokonce se k němu nastěhovala.

Na tanečním parketu přeskočila jiskra

"Se Zdeňkem jsem nejdřív začala tancovat a asi po půl roce jsme spolu začali chodit. Nechtěla jsem. Byl o hodně starší, a tak jsem z toho měla obavy," potvrdila nelehké začátky také Brigita Chlopčíková. Dnes je ale podle svých slov ráda, že se tehdy rozhodla právě takhle. Ve Zdeňkovi našla nejen muže svých snů, ale také skvělého otce svých dětí.

"Vlastně ono je to tak, že mnoho párů jsou nejen tanečními partnery, ale i životními. Tomu se nevyhnete, ten tanec je prostě plný vášně a doteků a jen těžko se ubráníte," vysvětlil v jednom z rozhovorů Zdeněk Chlopčík, jak se stalo, že před lety své krásné ženě natolik propadl.

Média na nich nenechala nit suchou

V roce 2006 se dvojice navzdory veškeré kontroverzi rozhodla vzít. Shodou okolností to ale bylo ve stejném roce, kdy Česká televize vysílala první řadu StarDance. V té Zdeněk Chlopčík figuroval jako porotce, a tak se o jeho soukromí zajímala řada lidí. 

Výrazně mladší novomanželka tak pochopitelně zažila odvrácenou stranu slávy. O jejich soukromí se zajímala média a rozhodně jí tak vstup do nové životní situace nijak neusnadnila. Brigita Chlopčíková se ale nevzdala a veškerou kritiku ustála se ctí.

“Jenže oni všechno překroutili, napsali, že kvůli ní jsem opustil ženu a dceru a tak to prostě nebylo. Naštěstí je to dávno pryč a dnes už máme vztahy urovnané," popsal nepříjemné období pro SeznamZprávy.cz Zdeněk Chlopčík.

Související články