Moje šťastná hvězda

Princezna Kate v slzách: Nechutná urážka před zraky celého národa!

Skandál na královském dvoře. Princ Harry (39)  a jeho manželka Meghan (42) míří v květnu do Británie: Očekávají omluvu, ne že by se sami omlouvali – zvláště od prince Williama (41) a jeho nemocné manželky princezny Kate (42)!

 

Milovaná princezna Kate (42) nedávno oznámila, že čelí jedné z největších životních výzev – boji s rakovinou. Tato zpráva zasáhla celý svět a vyvolala vlnu podpory a soustrasti od veřejnosti i dalších členů královské rodiny.

Prince William (41) je teď pro Kate (42) největší oporou. Starost mu dělá i jeho otec král Karel III. (75) který taky bojuje s rakovinou.

Mezi nimi i prince Harryho (39) a jeho manželku Meghan (42), kteří se rozhodli vydat krátké prohlášení, aby vyjádřili svou podporu v těžkých chvílích. Přesto jejich gesto nezměnilo dlouhodobě chladné vztahy, které mezi nimi panují.

Navzdory veřejné podpoře a soucitným slovům, která z jejich strany zazněla, zůstává mezi Harrym, Meghan a Kate napětí, které se zdá být neochvějné. Dokonce i v těchto kritických okamžicích, kdy by rodinná soudržnost měla být na prvním místě, požadují Harry s Meghan od Kate omluvu.

Prince Harry (39) s manželkou Meghan (42). Je jasné, kdo u nich rozhoduje! Vztahy s Kate a Williamem jsou na bodě mrazu.

Tento požadavek vzbuzuje otázky a překvapení, neboť se zdá, že v situaci, kdy Kate čelí tak vážné nemoci, by měly být rodinné spory odloženy stranou. Omluva, kterou od ní vyžadují, je v těchto chvílích pro ni pravděpodobně poslední věcí, na kterou by myslela.

Tato situace opět otevírá debaty o vnitřních vztazích královské rodiny, která se neustále potýká s veřejným zájmem a spekulacemi. Jak se zdá, ani vážná nemoc nedokáže úplně stmelit rozdělenou rodinu, což je smutným připomenutím, že i ti nejvyšší mají své lidské slabosti a boje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden