InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalisté Vimperka těsně padli v Hrdějovicích

ilustrativní foto

ilustrativní foto

HRDĚJOVICE – Po vysoké prohře s Dolním Dvořištěm se fotbalisté Vimperka v neděli 31. března představili v Hrdějovicích, které uzavírají tabulku A třídy. Ani tady se Šumavanu bodovat nepodařilo a přivezl těsnou porážku 2:3. V dalším kole čeká Vimperk výjezd na hřiště druhého celku tabulky Zlaté Koruny.

Slavoj Hrdějovice - TJ Šumavan Vimperk 3:2 (1:1)
Branky: 12. Tressl, 59. Kukačka, 80. Kaisler – 31. Benda, 89. Čech
Vimeprk: Osvald - Čech, Formánek, Benda, Pankratz (76. Pasecký) - Málek (71. Sova), Uhlík (88. Kubačka), Juřík, Vintr - Vondrášek (88. Schwarz), Žofka

Komentář k utkání asistenta trenéra Vimperka Michala Uhlíka: ,,K druhému utkání jsme zajížděli do Hrdějovic a věděli jsme, že nás rozhodně nečeká jednoduché utkání. Hned od začátku bylo jasné, že se na připraveném terénu nebude hrát hezký fotbal. Začátek utkání byl z obou stran hodně nervózní. Ve 12. minutě jsme bohužel obdrželi první branku, když jsme si nedokázali pohlídat první rohový kop domácích. Ve 31. minutě jsme dokázali odpovědět vyrovnávací brankou, když se dokázal nadvakrát prosadit střelou z vápna Petr Benda. Do kabin se šlo o poločasové přestávce nerozhodně 1:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře. Podařilo se nám dobře kombinovat, vytvářet si slibné střelecké pokusy, ale ani jeden z pokusů se neujal a v 59. minutě přišel trest. A znovu z rohového kopu. Domácí si vybojovali druhý rohový kop v utkání a byl z toho gól na 2:1. Po obdrženém gólu jsme se snažili, co nejdříve zareagovat na nepříznivý stav utkání a vstřelit rychlou vyrovnávací branku. To se nám povedlo, avšak pomezní rozhodčí byl bohužel proti a byl odpískaný ofsajd. Nezbývalo nám nic, než začít zkusit riskovat a pokusit se vstřelit vyrovnávací branku. To se nám bohužel nepodařilo a soupeř přidal v 80. minutě gól na 3:1. Nám se povedlo už jen v 89. minutě zkorigovat výsledek na konečných 3:2. Kluky bych chtěl pochválit za nasazení po celé utkání. Pokud budou nadále takto bojovat jeden za druhého a makat jako jeden tým, tak se určitě výsledky dostaví".

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace