Připojte se

Shannen Doherty se připravuje na smrt. Prodává svůj majetek a vzdala se jednoho velkého snu

Shannen Doherty - zdroj: instagram.com/theshando

Celebrity

Shannen Doherty se připravuje na smrt. Prodává svůj majetek a vzdala se jednoho velkého snu

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Doherty, která má rakovinu prsu ve čtvrtém stádiu, otevřeně vypráví o úklidu svých skladů a domů, aby usnadnila práci své matce Rosě, až zemře.

„Mou prioritou je v tuto chvíli máma,“ řekla Shannen Doherty během pondělní epizody podcastu Let`s be clear. „Vím, že to pro ni bude těžké, když zemřu dřív než ona.“

A ve smutném vyprávění pokračovala: „Protože to pro ni bude tak těžké, chci, aby ostatní věci byly mnohem jednodušší. Nechci, aby se musela potýkat s hromadou věcí. Nechci, aby měla čtyři sklady plné mého nábytku.“

Dvaapadesátiletá Shannen Doherty vysvětlila, že se začala probírat svými věcmi a daruje nebo prodává starožitnosti a další předměty, které za léta nashromáždila, „pro případ“, že by se jí něco stalo.

Naposledy se herečka u nás tolik oblíbeného devadesátkového seriálu Beverly Hills 90210 vydala na jih do svého domu v Tennessee, aby si sbalila své věci poté, co se rozhodla vzdát se svého snu žít na pozemku a chovat koně. Zkuste si na chvíli představit, jak to pro ni muselo být těžké opouštět vysněnou budoucnost a nořit se do nebývale bolestivé přítomnosti!

„Takže jsme byli v Tennessee,“ pokračovala Shannen Doherty. „Bylo to opravdu těžké a velmi emotivní, protože do jisté míry – měla jsem pocit, že se vzdávám svého snu vybudovat tento pozemek a postavit dům pro mě a dům pro maminku a pak rozšířit stáj.“

Doherty potom dodala, že plánuje vybudovat útulek pro koně, které „jejich majitelé opustili, protože jsou příliš staří“ nebo „mají nějaký handicap“.

„To byl jeden z mých snů,“ řekla a přitom se rozplakala.

„Balila jsem se a začala jsem brečet… Měla jsem pocit, že se vzdávám svého snu, a co to pro mě znamená? Znamenalo to, že se vzdávám života? Znamenalo to, že házím ručník do ringu?“

O týden později se Shannen Doherty vrátila do domu, aby sbalila všechny své věci do nákladního auta a odvezla je zpět do Kalifornie.

Hvězda seriálu Čarodějky tam prozřela a uvědomila si, že její sen byl „hloupý nápad“, protože rekonstrukce nemovitosti by ji stála hodně peněz. Řekla, že nechat to být bylo „správné“, protože věděla, že jí to přinese pocit „klidu“.

„Stále mohu žít svůj sen o pomoci koním,“ pokračoval Doherty. „Pořád si ten sen můžu splnit tím, že se budu podílet na akcích zvířecích záchranářů, kteří jsou mnohem schopnější než já.“

Herečka vysvětlila, že opuštění nemovitosti a dalšího majetku pomáhá „zanechat za sebou čistší a snazší přechod“ pro její rodinu.

Během tohoto procesu závěrečné části života Shannen Doherty zjistila, že její majetek jí nepřináší tolik radosti jako vzpomínky na maminku a blízké přátele.

„Protože hraním vydělávám slušné peníze,“ pokračovala. „Pak si můžu budovat různé vzpomínky a buduji si vzpomínky s lidmi, které mám ráda.“

„Můžu vzít svou mámu na dovolenou, protože mám všechny ty peníze z hraní navíc, které se mi válí na účtě, a nesahám do peněz, které jsou v mém majetku a které zajistí, aby bylo o všechny v mém životě postaráno, až zemřu.“

Shannen Doherty se o své cestě s rakovinou otevřeně vyjadřuje od roku 2015, kdy jí byla původně diagnostikována rakovina prsu.

Přestože Doherty v roce 2017 prodělala remisi, rakovina se po dvou letech vrátila a opět se objevila ve čtvrtém stadiu.

V loňském roce herečka poskytla obšírné informace o svém zdravotním stavu a odhalila, že se jí rakovina rozšířila do mozku a později do kostí.

Přestože ikona 90. let „bojuje, aby zůstala naživu“, Shannen Doherty otevřeně hovořila o svých přípravách na smrt, dokonce přiznala, že existuje „spousta lidí“, které nechce na svém pohřbu.

Shannen Doherty s rodinou - zdroj:  instagram.com/theshando
Shannen Doherty s rodinou – zdroj: instagram.com/theshando
Shannen Doherty - zdroj:  instagram.com/theshando
Shannen Doherty – zdroj: instagram.com/theshando
Shannen Doherty - zdroj:  instagram.com/theshando
Shannen Doherty – zdroj: instagram.com/theshando
Shannen Doherty a nedávno zesnulý Matthew Perry- zdroj:  instagram.com/theshando
Shannen Doherty a nedávno zesnulý Matthew Perry – zdroj: instagram.com/theshando
Shannen Doherty - zdroj: instagram.com/theshando
Shannen Doherty – zdroj: instagram.com/theshando
Shannen Doherty - zdroj: instagram.com/theshando
Shannen Doherty – zdroj: instagram.com/theshando

Šéfredaktor ve Webmint Media House a korektor na CNN Prima News, je osobností, která se v médiích pohybuje s vášní a závazkem vůči kvalitě. Jeho láska k českému jazyku a zájem o aktuální dění ve světě a kultuře jsou klíčové pro jeho práci a postavení v mediálním průmyslu.

Přidat komentář

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru