2. 4. 2024

Novinka pod lupou: Apples Never Fall (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Apples Never Fall
Žánr drama, minisérie, mysteriózní
Stanice Peacock
Premiéra 14. 3. 2024
Vysílání celá série k dispozici (7 epizod)
Délka pilotu 49 minut

O čem to je?

Zvenčí se Delaneyovi jeví jako dokonalá rodina. Stan a Joy právě prodali svou úspěšnou tenisovou akademii a konečně mají volný čas, po kterém tolik toužili. A i když se těší, že budou moci trávit čas se svými čtyřmi dospělými dětmi, ty mají plné ruce práce se svými vlastními problémy. Vše se změní, když na dveře Joy a Stana zaklepe zraněná mladá žena, která jim přinese vzrušení, které jim tolik chybělo.

Když však Joy náhle zmizí, musí její děti znovu přezkoumat manželství svých rodičů a rodinnou historii novýma a vyděšenýma očima.

Tento příběh, odehrávající se na pozadí profesionálního tenisu, nás zavádí do nejtemnějších rodinných tajemství a klade otázku: „Můžeme vůbec někdy skutečně poznat své nejbližší?“

Podle stejnojmenné knihy od Liane Moriarty.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přiznám se, že jsem byla trošku skeptická, bála jsem se, že to bude takový nudný dramatický seriál pro páprdy. Ale první díl mě dost zaujal. Líbí se mi, že tady máme hodně postav, střídá se přítomnost a minulost a zatím absolutně netušíme, co se vlastně stalo a jak to bude dál.

Postavy vypadají hodně dobře. Všechny čtyři děti za mě mají co nabídnout. Jejich osobní životy jsou mi úplně jedno, tyto scény bych klidně vystříhala, ale když se sejdou dohromady, tak mají dobré interakce a jejich rozhovory mě baví.

Největším lákadlem je ale samozřejmě záhada, co se stalo s mámou. Nemám zatím vůbec žádné teorie, ale zajímá mě, jak do toho všeho zapadá Savannah. Rozhodně budu koukat dál, jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

  • herecké obsazení
  • mystery záhada
  • střídání přítomnosti a minulosti
  • tenisové zázemí
  • osobní životy dětí mi přijdou nadbytečné
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu