Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová elektrická Škoda Epiq s produkčním designem. Jak bude vypadat?

Lukáš Volšický
Diskuze (35)

Jan Lušovský, dvorní automobilový grafik Auto.cz, představuje vizualizaci nové Škody Epiq v produkčním designu. Takhle nový elektromobil značky možná bude vypadat.

Už v příštím roce 2025 se má oficiálně odhalit nová produkční Škoda Epiq. Mladoboleslavská automobilka na nedávné výroční tiskové konferenci poprvé ukázala připravovaný elektromobil jako designovou studii a zveřejnila i první informace. Novinka má být městským SUV crossoverem, menším než zatím jediný elektromobil značky Enyaq, a jedním z největších taháků na zákazníky bude i základní cena.

Škoda uvádí, že nová Škoda Epiq bude moderním elektromobilem s celkovou délkou 4,1 metru, praktickým zavazadlovým prostorem se základním objemem 490 litrů a maximálním dojezdem až 400 kilometrů na jedno nabití, v režimu WLTP. Nový Epiq zatím existuje pouze jako designová studie, ale potenciální zájemci si už mohou začít brousit zuby.

V Evropě se má novinka prodávat se základní cenou okolo 25.000 eur, tedy přibližně 630 tisíc korun při dnešním kurzu. A protože slavnostní debut produkčního modelu proběhne už v následujícím roce, na světě se začínají objevovat i první virtuální rendery, jak výsledný produkt bude vypadat.

Video se připravuje ...

My jsme se obrátili na našeho dvorního automobilového grafika Honzu Lušovského a představujeme vám svou vizi Škody Epiq tak, jak si ji budete moci koupit. Nový designový jazyk Modern Solid pro nás upravil jen lehce, protože zatím nejnovější koncept elektromobilu vypadá jako model téměř připravený pro sériovou výrobu.

Snad nejzásadnější novinkou jsou přepracované nárazníky, inspirované dnešními nejmodernějšími škodovkami. Současně vám připomínáme i minulou práci našeho talentovaného grafika, jehož rendery přibližovaly podobu budoucích modelů velmi věrně.

Lukáš Volšický
Diskuze (35)

Doporučujeme

Avatar - Barrichello
4. 4. 2024 10:53
Re: Nové zprávy ze světa nařizované elektrodebility
Navíc pokud ti to přes 650 875x upozrnění stálo neušlo, Autoforum přebírá veškeré články ze zahraničních médií, tak když enbudeš línej a najdeš si to v czině, můžeš si to samé počíst v němčině, angličtině, holandštině atd atd
Avatar - Barrichello
4. 4. 2024 10:52
Re: Nové zprávy ze světa nařizované elektrodebility
Protože to tady už všechny znechutilo a skoro nikdo z petrolehadů sem nechodí a diskutují někde na klubech, na Fejsíčku nebo Instáči.

A chodí sem jen nepřáítelé aut, které jediné co zajímá sou lokální emise. totální dno, úpadek a degenerace společnosti
Avatar - Barrichello
4. 4. 2024 10:50
Re: Nové zprávy ze světa nařizované elektrodebility
Hlavně Vám zakolísala výroba a zakolísá vám brzy tak 150-280x ročně, protože Občasné zdroje Energie sou NAPRSTO závislé na výkvech počasí.... A vývkyvů počasí bude jen přibývat, tak se těšte Melounáři.

Stále to nemůže pochopit, že drazí UTOPISTI :-) :-) :-)
4. 4. 2024 07:06
Re: Nové zprávy ze světa nařizované elektrodebility
Kto z druhého tábora sem vkladá 10 odkazov na jeden jediný web na dennej báze?
Vy si to asi neuveomujete, ale klikáte tu na každý jeden članok o elektre a vacsinou aj komentujete, že ako to mohlo byť dobré auto, ale ib&a v prípade ICE motoru. Kto toto píše pod články o ICE autách? Nikto, tak o akom doktorovi tu hovoríš?
4. 4. 2024 06:56
Re: Nové zprávy ze světa nařizované elektrodebility
Šokujúce, zakolísala cena elektriny. Toto by sa nafte nikdy nestalo :-[]