Hlavní obsah

Hrachovina končí v Budějovicích, klub ho vyplatil. Loučí se i další, přijít má třeba Klouček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byl výraznou postavou českobudějovického Motoru v tuze napínavé čtvrtfinálové sérii proti Třinci. Už tehdy ale tušil, že jeho budoucnost je na jihu Čech nejistá, což se nyní potvrdilo. Brankář Dominik Hrachovina je mezi kvartetem hráčů, se kterými vedení klubu už dál nepočítá. Končí rovněž obránci Michal Gulaši s Davidem Štichem a útočník Lukáš Vopelka. Nové tváře klub oficiálně oznámí v květnu.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Zleva Martin Růžička z Třince, brankář Dominik Hrachovina a obránce Milan Doudera z Českých Budějovic.

Článek

„Všem se sluší poděkovat za služby, které v Motoru odvedli. Byli důležitými hráči našeho týmu, přestože se naše cesty momentálně rozchází. Změny jsou ale běžnou součástí hokejového života. A tak, jak se nám většina příchodů povedla před minulou sezonou, věříme, že i změny následující udělají z Motoru ještě lepší tým,“ uvedl pro klubový web Motoru sportovní manažer klubu Jiří Novotný.

Hrachovina končí navzdory tomu, že měl ještě na příští sezonu platný kontrakt, z něhož ho musí Motor vyplatit. Nahradí ho pravděpodobně Milan Klouček, jenž sezonu dohrával v Plzni. Gulaši se pak vrací do brněnské Komety, kde roky působil.

Budějovice pak podle informací Sport.cz posílí reprezentační útočník Ondřej Kovařčík z finského Jukuritu, byť to ještě není oficiálně potvrzeno. „Motor i tentokrát lovil ve velmi zajímavých vodách,“ slibuje klubový web.

Reklama