Na hokejovém mistrovství světa můžete vydělat. Škoda připravila akční modely Drive za skvělou cenu

Slušně vybavená Scala startuje těsně pod půl milionem korun. U Karoqu můžete ušetřit až 120 tisíc korun.

Škoda Scala, Kamiq a Karoq v akčním provedení Drive přinášejí bohatou výbavu za atraktivní ceny. Tuzemské zastoupení automobilky Škoda Auto uvádí na český trh akční modely při příležitosti Mistrovství světa v ledním hokeji 2024, které se uskuteční v Praze a Ostravě. Vozy Škoda Scala, Kamiq a Karoq v akčním provedení Drive přinášejí bohatou výbavu za atraktivní ceny. Zvýhodněné kompaktní modely se již dají objednávat u všech autorizovaných obchodníků značky Škoda v České republice.


Nové akční modely Drive budou dostupné po celý letošní rok a nahrazují dosavadní akční modely Scala First Edition, Kamiq First Edition a Karoq Fresh. „Scala, Kamiq a Karoq patří stabilně k velmi oblíbeným modelům u privátních zákazníků. V akčních verzích Drive se stávají ještě atraktivnějšími zásluhou obohacené výbavy za zvýhodněnou cenu i řady dalších benefitů,“ říká vedoucí prodeje českého zastoupení Škoda Auto Tomáš Duchoň.

Oblíbené kompaktní vozy Škoda nyní ještě lákavější

Škoda Scala Drive i Škoda Kamiq Drive vycházejí z výbavového stupně Top Selection, který zahrnuje například dvouzónový klimatizaci Climatronic, zadní světla Top LED s animovanými ukazateli směru, bezdrátový SmartLink, více tónovaná zadní okna Sunset, ambientní LED osvětlení s možností volby dvou barev, bezdrátové nabíjení telefonu s chlazením nebo dešťový senzor. Verze Drive k tomu přidává sportovní interiér Dynamic se sportovním multifunkčním koženým vyhřívaným volantem, sportovní kryty pedálů, vyhřívané čelní sklo, 17palcová černá leštěná kola Propus, balíček online služeb Škoda Connect M a plaketku Drive na předních blatnících.

Bohatší výbava, atraktivní ceny

Na rozdíl od standardního provedení Top Selection lze pro akční model Drive volit i základní motor 1,0 TSI o výkonu 70 kW, se kterým je model Scala možné pořídit již od 499.900 Kč a model Kamiq již od 529.900 Kč. Zákazník tak dostává zdarma výbavu v hodnotě až 39.200 Kč v případě modelu Scala, resp. až 29.200 Kč u vozu Kamiq.

Škoda Karoq Drive vychází z výbavového stupně Selection, který byl obohacen o sportovní multifunkční kožený vyhřívaný volant, 17palcová antracitová leštěná kola Scutus s aero kryty, vyhřívané čelní sklo, chromované lišty oken, stříbřité střešní nosiče, parkovací senzory vpředu a vzadu, parkovací kameru vzadu, bezklíčové zamykání a startování Kessy, vyhřívání předních i zadních sedadel, vyhřívané ostřikovače čelního skla, ostřikovače předních světlometů, textilní koberce a plaketku Drive. Doporučená prodejní cena startuje na 679.900 Kč se základním motorem 1,0 TSI o výkonu 85 kW, který je k dispozici výhradně pro tento akční model, a na 725.900 Kč (1,5 TSI/110 kW a 2,0 TDI/85 kW). V nabídce nechybí ani motor 2,0 TDI o výkonu 110 kW s pohonem 4×4 za doporučenou prodejní cenu od 875.900 Kč. V případě modelu Karoq má výbava navíc hodnotu 73.200 Kč.

Balíček servisních služeb za zvýhodněných podmínek

Nad rámec standardní výbavy Drive mohou zákazníci volit příplatkový paket Drive Extra. U modelů Scala a Kamiq stojí 40.000 Kč a obsahuje přední světlomety Matrix-LED, parkovací senzory vpředu a vzadu, parkovací kameru vzadu, bezklíčové zamykání a startování Kessy s alarmem a volbu jízdního režimu. U modelu Karoq za stejnou cenu 40.000 Kč tento příplatkový paket zahrnuje přední světlomety Matrix-LED, adaptivní tempomat, virtuální pedál a ambientní osvětlení interiéru.

Všechny tři akční modely se dají pořídit s flexibilním financováním Škoda CHYTŘE, které umožňuje individuální volbu výše akontace, délky smlouvy i poslední navýšené splátky. Součástí tohoto produktu je rovněž balíček služeb Předplacený servis Standard a Prodloužená záruka na 5 let nebo do nájezdu 100.000 km podle toho, co nastane dříve. Pokud se zákazník rozhodne nevyužít možnosti financování, může si tento balíček pořídit za zvýhodněnou cenu 9.900 Kč. Souhrnná výše zákaznické výhody pak dosahuje až 78.200 Kč (68.300 Kč v hotovosti) u modelu Scala, v případě modelu Kamiq až 68.200 Kč (58.300 Kč v hotovosti), a dokonce 120.200 Kč (110 300 Kč v hotovosti) u modelu Karoq.

Od 10. do 26. května se 16 nejlepších světových národních týmů utká na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024, jehož zápasy budou hostit pražská O2 arena a ostravská Ostravar aréna. Škoda Auto podporuje mezinárodní šampionát jako partner mobility od roku 1992, v roce 1993 se stala hlavním oficiálním sponzorem. Jde o nejdelší sponzorství v historii významných sportovních událostí, což potvrzuje oficiální zápis v Guinnessově knize rekordů. Toto celosvětově ojedinělé partnerství bude pokračovat minimálně do roku 2027.


Nabídka vozidel na prodej

Zobrazit více vozidel


Mohlo by vás zajímat


Nejnovější články


Nejčtenější články měsíce

Top
Peugeot 3008 má české ceny. Hybrid koupíte za cenu základního Karoqu
Chcete novou Škodu Octavii s dobrou výbavou výhodně? Právě teď máte šanci Neplaťte za elektronickou dálniční známku víc, než musíte Test: MG5 Electric – kombi z Činy, které nahání hrůzu evropským automobilkám Test: Mazda 3 e-SKYACTIV X 186 - řidičsky zajímavý hatchback napěchovaný elektronikou

Tipy z autobazarů

BMW Řada 3

Rok výroby 2006

145 000 Kč

Peugeot 308

Rok výroby 2024

549 999 Kč

Volkswagen Golf

Rok výroby 2017

319 000 Kč

Nissan Navara

Rok výroby 2018

499 900 Kč