Hlavní obsah

Pospíšil na MS nepojede. Měl jsem s ním problémy, víc říkat nebudu, uvedl trenér

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má za sebou velmi slušnou extraligovou sezonu v dresu Komety. V základní části nasbíral Kristián Pospíšil 35 kanadských bodů a patřil k nejlepším cizincům v soutěži. Sedmadvacetiletý hokejový útočník se ale na MS nepodívá, což sdělil novinářům trenér Craig Ramsay bez bližších podrobností na neoficiálním srazu slovenského nároďáku před blížícím se šampionátem v Praze.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Litvínov - Brno, brněnský Pospíšil trefil jednou střelou pravou i levou tyčVideo: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

Na mistrovství 2022 ve Finsku Pospíšil nechyběl, právě na něm ale mělo mezi zkušeným kanadským trenérem a rodákem ze Zvolena dojít k neshodám. „Nemyslím si, že ho tu uvidíme. Řekněme, že jsem s ním měl na mistrovství světa problémy. Víc to rozebírat nechci,“ řekl Ramsay slovenským médiím.

Pospíšil tehdy v zápase proti Kazachstánu dvakrát fauloval a Slováci z obou přesilovek inkasovali. Útočník Komety, který je bronzovým medailistou z olympijských her 2022, zbytek duelu proseděl na střídačce a důvěru nedostal ani v dalších zápasech na šampionátu.

Momenty a góly Kristiána Pospíšila v sezoně

Pospíšil patřil v základní části extraligy k tahounům Brna. Byl jeho třetím nejproduktivnějším hráčem. V play off zaznamenal dva body v šesti duelech.

Slovenský nároďák má plnohodnotný sraz naplánovaný na příští týden. V Humenném svede přípravné zápasy proti Švýcarsku. Pospíšil u toho nebude, ačkoliv o reprezentaci stál, jak přiznal v nedávném rozhovoru pro iSport.cz.

Reklama

Související témata: