Zavřít reklamu

Chytré zámky se stávají čím dál tím populárnější alternativou k tradičním mechanickým zámkům. Nabízí řadu funkcí, které klasické zámky nemají, a které usnadňují a zpříjemňují život jejich uživatelům. Mezi nejvýznamnější benefity chytrých zámků patří bezklíčové odemykání, automatické zamykání, historie přístupů a možnost integrace s chytrou domácností.

Místo klíčů se chytré zámky otevírají pomocí chytrého telefonu, otisku prstu, PIN kódu, nebo i na dálku přes internet. To je ideální pro ty, kteří si neustále zapomínají klíče nebo je ztrácejí. Zámek se také automaticky zamkne po zavření dveří, takže se nemusíte bát, že je necháte omylem odemčené. Navíc si můžete v historii přístupů kontrolovat, kdo a kdy váš zámek odemkl, což vám zajistí větší přehled o aktivitě ve vašem domě. Chytré zámky lze také integrovat s dalšími chytrými zařízeními v domě, jako jsou kamery, alarmy, nebo osvětlení. To vám umožní vytvořit si dokonale integrovaný systém pro maximální komfort a bezpečnost.

Chytré zámky tak představují moderní a inovativní způsob zabezpečení vašeho domova. Nabízí řadu funkcí a výhod, které vám zpříjemní život a zjednoduší přístup do vašeho domova. Pokud přemýšlíte o vylepšení zabezpečení vašeho domova a chcete si užít komfort a pohodlí, které chytré zámky nabízí, pak je to skvělá volba.

Mezi nejvýznamnější benefity chytrých zámků patří:

  • Bezklíčové odemykání: Můžete odemykat dveře pomocí chytrého telefonu, otisku prstu, PIN kódu, nebo i na dálku přes internet.
  • Automatické zamykání: Zámek se automaticky zamkne po zavření dveří, takže se nemusíte bát, že je necháte omylem odemčené.
  • Historie přístupů: Sledujte, kdo a kdy váš zámek odemkl.
  • Možnost integrace s chytrou domácností: Chytré zámky lze integrovat s dalšími chytrými zařízeními v domě, jako jsou kamery, alarmy, nebo osvětlení.

Welock je osvědčený výrobce chytrých zámků, který nabízí širokou škálu modelů pro různé potřeby a rozpočty. V tomto článku se podíváme na tři z nejpopulárnějších modelů Welock:

Welock Touch41

Tento chytrý zámek umožňuje odemykání otiskem prstu, RFID kartou nebo mobilní aplikací. Pamatuje si až 100 otisků prstů (3 s admin právy) a podporuje až 20 RFID karet. Snadná instalace bez vrtání a elegantní minimalistický design dělají z tohoto zámku skvělou volbu pro moderní domácnosti. OLED displej zobrazuje stav baterie, nastavení a upozornění. Výdrž baterie je až 8-10 měsíců a zámek je vybaven bezpečnostními prvky jako ochrana proti elektrostatickému výboji a voděodolnost IP65.

Díky slevovému kupónu DSQ53 můžete tento zámek získat za cenu 139 eur.

Zámek zakoupíte zde.

Welock SECBN51

Tento zámek se hodí pro dveře s tloušťkou 30-70 mm (prodlužovací část pro silnější dveře v balení). Elegantní design z nerezové oceli a zinkové slitiny a životnost až 10 milionů uzavření dělají z tohoto zámku odolnou a spolehlivou volbu. Bezpečnostní prvky zahrnují ochranu proti elektrostatickému výboji a voděodolnost IP54.

Při zadání kódu SINDRO50 získáte tento zámek za cenu 139 eur.

Zámek zakoupíte zde.

Welock Smart Lock Password PCB41

Tento zámek je ideální pro domácnost, Airbnb i pronájmy. Možnost vytvoření dočasných hesel a paměť až pro 10 kódů (1 hlavní a 9 uživatelských) dělají z tohoto zámku flexibilní řešení pro různé potřeby. Snadná instalace bez vrtání a aplikace pro iOS a Android pro ovládání zámku, správu uživatelů a historii odemykání zvyšují komfort a pohodlí. Výdrž baterie je až 1 rok.

Při zadání kódu SLT30 získáte tento zámek za pouhých 119 eur.

Zámek zakoupíte zde.

Při výběru chytrého zámku Welock je důležité zohlednit vaše individuální potřeby a požadavky. Zamyslete se nad tím, jaký typ odemykání preferujete, kolik uživatelů bude zámek používat a zda chcete zámek integrovat s chytrou domácností. Chytré zámky Welock představují moderní a inovativní způsob zabezpečení vašeho domova. Nabízí řadu funkcí a výhod, které vám zpříjemní život a zjednoduší přístup do vašeho domova.

Dnes nejčtenější

.