Můj čas na kafíčko

Hanychová na dně psychických sil: Otevřeně promluvila o svém zdravotním stavu

Drama bez konce!

Agáta Hanychová (38) na hraně zhroucení! Soudní bitvy, právní manévry, nekonečné spory a hlasitý křik - všechno to vede k jednomu: totálnímu vyčerpání. Boj o práva k dceři Rozárce s Jaromírem Soukupem (54) přerostl ve skutečnou válku, která Agátu připravuje o veškeré síly. V kritickém momentě musela udělat drastickou volbu - vše pro zdraví a klid.

Její rozhodnutí odráží bolest a bezmoc, které ji dohnaly k tomu, aby se stáhla do ústraní. Soukupova nekompromisní stanoviska v boji o péči dcerky dávají Agátě Hanychové (38) tvrdě zabrat. Pod tíhou nekonečného stresu a vyjednávání se Hanychová nakonec rozhodla ustoupit a souhlasit s návrhem, který jí příliš nevyhovuje.

Roční romance se Soukupem jí přinesla dceru a taky řadu potíží.

„Jsem na pokraji sil. Tlak je obrovský a psychicky toho už moc nezvládám. Raději podepíšu tu dohodu, než abych se dostala do ještě větších zdravotních problémů. Chci tomu všemu učinit konec, než to se mnou úplně skončí,“ svěřila se.

Tento krok učinila právě ve chvíli, kdy měla být dohoda o péči formálně potvrzena jejím podpisem při posledním předání jejich dcerky Rozárky.

Ve světle Velikonočních svátků, symbolizujících  naději, Agáta Hanychová (38) podnikla krok směrem k usmíření, když vřele apelovala na oba otce svých dcer, aby nechali konflikty za sebou a otevřeli novou kapitolu vzájemného porozumění.

Srdcem plným očekávání vyzvala k ukončení všech neshod, veřejně vyjádřila touhu po harmonii a společném hledání cesty, která by vedla k blahu jejich společných dětí.

Manžel Miroslav Dopita (39). Jejich svatba byla velkým překvapením.

„Prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid,“ vyjádřila se na sítích, kde oba tatínky označila.

Je otázka, jestli to myslí Agáta opravdu úpřimně, nebo je to promyšlený kalkul jak konečně zahnat Soukupa do kouta.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden