Hlavní obsah

Řidič na Prostějovsku narazil do stromu, kolize skončila tragicky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Tragicky skončila ve čtvrtek časně ráno nehoda na silnici mezi obcemi Olšany u Prostějova a Čelechovice na Hané na Prostějovsku. Pětatřicetiletý řidič toyoty narazil s vozidlem do stromu. Utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Novinky o tom informovala policejní mluvčí Marie Šafářová.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Z vozidla zbyl po nárazu do stromu jen vrak.

Článek

„Řidič ze zatím nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci, kde auto narazilo do stromu. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Silnice byla během vyšetřování na místě havárie a odklízení následků zcela uzavřena. Policejní hlídky provoz odkláněly po objízdných trasách. Okolnosti této tragické události jsou předmětem dalšího šetření,“ uvedla policejní mluvčí.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Hasiči museli z auta oběť nehody vyprostit.

Na místě zasahovali i hasiči. „Zajistili jsme místo nehody a zabezpečili jej proti vzniku požáru. Po zaměření nehody policií jsme vyprostili ze zdemolovaného vozu tělo. Postarali jsme se o úklid vozovky a asistovali jsme odtahové službě při odvozu vraku,“ sdělila Novinkám mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Na daném úseku šlo od loňského ledna již o třetí tragickou nehodu.

Nebezpečný úsek

Podle ní šlo na daném úseku za poslední rok a čtvrt již o třetí tragickou nehodu.

„Na konci letošního února jsme zde zasahovali u nehody, kdy po nárazu do stromu zahynul čtyřiatřicetiletý muž. V lednu 2023 zde rovněž zahynul mladý řidič, který nezvládl zatáčku, vyjel mimo komunikaci a po nárazu do dvou stromů svým zraněním na místě podlehl,“ doplnila policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám