Můj čas na kafíčko

Exkluzivně: Eva Burešová na rozcestí! Bude Nova její nový domov?

V zákulisí televizního trhu to vře: Burešová možná mění barvy! Co za jejím rozhodnutím stojí?

Eva Burešová (30) v centru mediálního tornáda! S koncem seriálu Zoo na Primě se otevřely brány spekulací. Nova vsadila vše na jednu kartu a začala lákat zpěvačku do svých řad. Kdo vyhraje tuto hru o talentovanou hvězdu?

Tajemství kolem končícího seriálu Zoo drží fanoušky v napětí: Bude to květen nebo červen, kdy se s oblíbeným seriálem rozloučíme? Prima mlží, ale šušká se o velkolepém nástupci, jehož natáčení má odstartovat po letních prázdninách.

ZOO je pro ni očividně jako balzám na duši.

Říjen pak má být měsícem, kdy novinka dorazí na obrazovky, přesně v čase, kdy se televizní giganti přetahují o přízeň diváků. Mezitím Eva Burešová (30), hvězda na vzestupu, se ocitla v hledáčku Novy! Televize neztrácí čas a snaží se talentovanou herečku a zpěvačku přetáhnout na svou stranu.

V zákulisí showbyznysu to vře a sázky na to, kde nakonec krásná Eva zakotví, stoupají. Bude Nova novým domovem pro Burešovou? Drama se rozplétá a my držíme oči otevřené! A co na to vše říká Burešová? Eva je tajemná jako nikdy: O svých profesních krocích mlčí!

Forejt možná žárlí, že Eva je přece jen slavnější...

Ale pozor, Nova má eso v rukávu - jejího partnera, Přemka Forejta (36), charismatického porotce z hitové kuchařské show MasterChef. Pár byl nedávno spatřen společně na oslavě 30. výročí televize Nova, což rozproudilo vlnu spekulací.

Bude slavná herečka následovat svého partnera a stane se novou tváří stanice? Zamilovaní a ambiciózní, kam je jejich cesta zavede? Vše pozorně sledujeme a k mediálnímu přestupu roku se určitě ještě vrátime!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden