Můj kousek štěstí

Ponorková nemoc v manželství Lenky Termerové zle dotírá

Manželé si dali volnost?

Dlouholeté manželství herečky Lenky Termerové (76) a režiséra Morise Issy (79) podle zdrojů z jejich okolí výrazně ochladlo.

Herečka ze seriálu To se vysvětlí, soudruzi je stále plná energie, prý by neustále něco podnikala a objevovala nové věci. Jenže si na to asi bude muset najít jiného parťáka, režisér podle všeho touží po klidu.

Manžel ji brzdí

Termerovou nyní naplňuje její role babičky, a dokonce už i prababičky, díky svým dětem Martě Issové (42) a Filipu Issovi (45) má pět vnoučat a jedno pravnouče a alespoň částečně si tedy zábavu najde. Přesto je to ale asi málo.

Brali se tajně, nepozvali prý rodiče a ona měla na hlavě paruku.

Povídá se, že by ráda cestovala, poznávala nové lidi, zkrátka chce žít naplno. Doma však prý naráží na překážku v podobě rezervovaného postoje manžela.

Není přitom pochyb o tom, že ho miluje. Přesto se proslýchá, že se v poslední době stýká i s mužem, se kterým si aktuálně lépe rozumí.

S jiným mužem?

Náš zdroj, který má k páru blízko, prozradil, že se manželé mohli dohodnout na tom, že si vzájemně nebudou překážet. Takže je klidně možné, že Issa dobře ví, s kým se jeho partnerka vídá, a nijak mu to nevadí.

Kolují dokonce zvěsti, že herečka, která se v minulosti objevila i v seriálu Modrý kód, oba pány dokonce v klidu představila. Herečka a režisér jsou si prý vědomi, že benevolence je ve vztahu zcela zásadní veličina.

Každopádně je skvělé, že má Termerová stále spoustu plánů. Fanoušci se nemusí obávat, že by jim sešla z očí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden