Michal Križo sdílí trénink pro masivní tricepsy a bicepsy v objemu

Slovenský reprezentant Michal "Krizo" Križánek chce při svém návratu na pódium ukázat světu, že patří mezi ty nejlepší na světě. V nedávném videu na YouTube Križo hovořil o tom, jak se změnil jeho trénink, a provedl diváky intenzivním tréninkem bicepsů a tricepsů.  Michal Križo, hvězda roku 2022, přitahoval pozornost z celého světa díky své postavě, plnosti svalů a obludné vaskularitě. Na pódiu soutěže Mr. Olympia 2022 debutoval na 12. místě a od té doby Krizo svou postavu jen vylepšoval. 

V roce 2023 toto monstrum vybojovalo zlato na Empro Classic Pro, čímž si zajistilo další kvalifikaci na největší sportovní událost roku. Nad očekávání Križo na pódiu Olympie 2023 poskočil na sedmé místo. Nedávno sice startoval na 2023 EVLS Prague Pro, ale předčil ho vítěz Samson Dauda. Pokud doufá, že se na pódiu Mr. Olympia objeví ještě letos, bude muset soutěžit co nejdříve.

Michal Križo a jeho trénink paží

Před zahájením tréninku Križo prozradil, že se změnila frekvence jeho tréninku a dodal, že nyní cvičí jednu část těla a dře šest dní v týdnu. 

"Dnes jsou to tricepsy a bicepsy. Tréninkový plán se změnil. Nyní trénuji šestkrát týdně. Každý den jednu část těla. Triceps a biceps není jen jedna část těla, ale kdo by trénoval jen biceps nebo jen triceps za den? 

Vyzkoušej Križův trénink:

Cable triceps pushdowns - 4 série po 7-11 opakováních 
Close grip bench press - 3 série 8-14 opakování.
Dumbbell Lying Triceps Extension - 3 série 10-12 opakování 
Cable Single-Arm Pushdown - 3 série 11-14 opakování 
Concentration Curl - 6 sérií 10-12 opakování 
Cable Bicep Curl - 2 série 13-14 opakování

Během stahování lana na triceps Križo nabídl vhled do svých rozsahů opakování během zahřívacích sérií. 

"Během rozcvičení opakování nepočítám. Prostě jich dělám tolik, na kolik se cítím. Někdy je to 30-40 opakování, vždy alespoň více než 20 opakování. Jen abych se zahřál," řekl Krizo. "Jo mnohem lehčí váha [během rozcvičky], abych mohl udělat 20-30 opakování. A když skončím, možná ještě zvládnu udělat dalších 10. Je to jen proto, aby se do svalů dostalo trochu krve. Rozhýbat šlachy a podobně." 

Krizo's ARM Workout for HUGE BICEPS & TRICEPS!

Doporučujeme

Zbývá 24 dní

Scitec 100% Whey Protein Professional

1 599
− 22%
1 399
Zbývá 24 dní

Scitec Hot Blood Hardcore

519
− 23%
449

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.