REDX vám nabídne párty stan pro všechny účely

Pořádáte venkovní akce, či už veletrhy, výstavy, sportovní soutěže, oslavy, nebo cateringové akce? Bez kvalitního zázemí to nejde. Venkovní akce bez zastřešení je vždy velice rizikovou a pořadateli se obvykle vymstí. Řešení nabízejí párty stany. Ty vám nabídne RedX® International, firma s bohatou historií a předním postavením na trhu s rychloskládacími stany.

Zakládající myšlenkou RedX byla potřeba kvalitního, pevného a spolehlivého stanu, který by poskytl útočiště před nepříznivým počasím na veletrzích a výstavách. Z této potřeby se zrodila inovace v podobě nůžkových stanů RedX, které dnes představují špičku na trhu. Firma, původně založená ve Velké Británii, nyní úspěšně působí v 16 zemích Evropy a může se pochlubit desítkami tisíc spokojených zákazníků.

Nůžkové párty stany v nejvyšší kvalitě

RedX se zaměřuje na výrobu nůžkových stanů, které nabízejí nejen vynikající kvalitu a odolnost, ale jsou také snadno skladatelné a přizpůsobitelné pro různé účely. Díky široké nabídce modelů, velikostí a barev si může každý zákazník vybrat přesně ten stan, který nejlépe odpovídá jeho potřebám i požadavkům na cenu.

RedX klade velký důraz na zákaznickou spokojenost a servis

Kromě špičkových produktů nabízí firma také profesionální poradenství, poprodejní servis a možnost potisku stanů. Stan si proto můžete potisknout vlastními prvky corporate identity či reklamou. Prezentovat na nich své výrobky, služby či akce.

Odolné řešení pro každou příležitost

Nůžkový párty stan RedX je ideálním řešením pro širokou škálu událostí. Ať už potřebujete stan pro obchodní prezentaci, sportovní akci, nebo rodinnou oslavu, firma nabízí profesionální a spolehlivé řešení, které vás nezklame. Díky pevné konstrukci, voděodolným materiálům a snadné montáži jsou RedX stany synonymem pro kvalitu a spolehlivost.

Jak si vybrat správný párty stan?

Při výběru nůžkového stanu je důležité zvážit, jak často a za jakým účelem bude stan používán. V nabídce RedX® lze nalézt čtyři modelové řady, z nichž každá je navržena pro specifické potřeby a příležitosti, od domácího až po profesionální využití.

RedX® HOBBY párty stany

Řada HOBBY od RedX® je určena pro domácí a příležitostné využití. Přestože jde o základní model v sekci skládacích stanů, tento nůžkový stan překonává běžný průměr jiných značek na trhu díky své vysoké pevnosti a odolnosti. Stany z této řady budou ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní stan pro nepravidelné použití v domácím prostředí nebo pro malé akce. Hodí se na zahradu, na chalupu, využijete jej při sousedských akcích i u malých příležitostí třeba ve škole, v práci, na různých dětských akcích a při malých sportovních kláních.

RedX® PROFI párty stany

Na druhé straně spektra se nachází řada PROFI, která je určena pro pravidelné či profesionální využití. Tato řada zahrnuje nůžkové stany s bezkonkurenčním poměrem kvality, pevnosti, nízké váhy a dostupné ceny. Stan z řady PROFI je možné používat nejen pro běžné domácí a hobby aktivity, ale také jako reklamní nebo prodejní stan. Díky své robustnosti a flexibilitě jsou stany PROFI vhodné pro široké spektrum aplikací včetně veletrhů, výstav nebo jako zázemí pro větší sportovní a společenské akce.

RedX® PROFI párty stany koupíte ve třech různých provedeních:

PROFI KOMPAKT nabízí všechny výhody řady PROFI s možností složení hliníkové konstrukce do kompaktnějších a menších rozměrů, což usnadňuje transport a skladování.

PROFI PLUS představuje levnější a lehčí variantu nejvyššího modelu PROFI EXTREME. Tyto stany jsou navrženy pro plně profesionální využití a osvědčí se jako prodejní stany, reklamní stany, cateringové stany, nebo třeba jako svatební stany.

PROFI EXTREME je pak vrcholným modelem, nabízejícím nejsilnější a nejpevnější konstrukci dostupnou na trhu. Tyto profi stany jsou ideální pro nejnáročnější aplikace, kde je vyžadována maximální odolnost a pevnost.

Proč si vybrat párty stany RedX?

RedX se řídí filozofií, že kvalita nejde ruku v ruce s nejnižší cenou. Firma proto nabízí špičkovou kvalitu a současně nejlepší cenu, tedy nejlepší poměr kvality a ceny na trhu. Zákazník je vždy na prvním místě. RedX se pyšní výjimečným zákaznickým servisem a poradenstvím. Nabízí též možnost potisku na stany, což zvýší viditelnost vaší značky nebo personalizuje stan pro speciální příležitosti. Na spoje a klouby stanových konstrukcí poskytuje RedX desetiletou záruku. Pro všechny nůžkové stany do ČR a SR je zajištěno bezplatné doručení.

Navštivte kamennou prodejnu a showroom v Českých Budějovicích a přesvědčte se o kvalitě a široké nabídce stanů RedX. Případně si stany rovnou objednejte v e-shopu. Na stany najdete jen samé kladné reference. Ať už hledáte řešení pro obchodní událost, sportovní akci, nebo rodinnou oslavu, RedX má pro vás ten pravý stan.

Redakce portálu
Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce