Řešíte vrácení daní ze zahraničí?

V dnešním globálním světě je úplně běžné, že lidé během roku pracují ve vícero zemích. Rozšířená je i situace, kdy žijete v jednom státě, ale pracujete v jiném. V Česku takto spousta lidí jezdí za prací do Německa nebo Rakouska, kde jsou vyšší platy. Problémem je pak přiznávání těchto příjmů a celkově řešení daní.

Potřebujete vyřešit daně Německo, ale německy neumíte a nejste si jistí, jak byste zvládli vyplnit všechny formuláře jako pro freistellungsbescheinigung, když vám dělá problém i české daňové přiznání? Právě proto je lepší obrátit se na specializovanou společnost, která nejen že umí jazyk, ale také se vyzná v místních zákonech a všech formulářích. Takovou společností je i TJ-legal, jež své služby nabízí Čechům a Slovákům.

Získejte zpět peníze z daní

Pracujete legálně v Německu, Rakousku či Nizozemsku? Pak tam určitě odvádíte daně a pravděpodobně na nich máte přeplatek. Ze záznamů TJ-legal, která se právě na tyto tři státy specializuje, vyplývá, že průměrný přeplatek je 1210 eur, ale mnohdy daleko více. Určitě byste nechtěli o tyto peníze přijít.

Společnost TJ-legal má zkušenosti ze stovek tisíc daňových přiznání podaných v těchto zemích. Není důvod, proč by si neporadila i s vaším případem, ať už platíte daně Rakousko, Německo nebo Nizozemsko. Když se obrátíte na tuto společnost, vyřídí vše za vás. Dostanete přiděleného poradce, který se s vámi spojí a vše s vámi projde. Je to Čech/Češka, takže znalost jazyka nepotřebujete.

Žádné jednání s cizími úřady

TJ-legal za vás potvrzení od českých úřadů (potvrzení EU/EWR (EU/EHP) – Formulář E9). Zároveň od vás získá chybějící dokumenty od vašich zahraničních zaměstnavatelů. Vše budete mít zcela bez práce, na konci jen dostanete peníze snížené o poplatek pro TJ-legal. Ten je ale minimální, a hlavně bez jejich pomoci byste své peníze nejspíš ani nikdy neviděli. Spousta lidí se na žádost raději vykašle, když vidí, jak je složitá. Podívejte se na daně Nizozemsko, Rakousko a Německo s TJ-legal.

Redakce portálu
Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce