King Arthur Legion IX mento2

King Arthur: Legion IX zná datum vydání!

6. 4. 2024
Zdroj náhledu: NeocoreGames

Od oznámení připravovaného titulu King Arthur: Legion IX, který se odehrává v univerzu King Arthur (King Arthur: Knight's Tale), od vývojářského studia NeocoreGames, vás o něm poctivě informujeme. V průběhu krátkých zpráv jste se mohli seznámit s hlavním hrdinou, kterým je Gaius Julius Mento, knězem a rádcem samotného Sully, jímž je Plutonius Nerva, centurionem Gaviem Messalou a seznam zakončuje pohledná kněžka Albina Virgilia. Jedná se o jedny z klíčových postav příběhu. Neopomněli jsme ani mocného Sicaria, kradmého zabijáka, který se rozhodl přidat k Mentovi. V průběhu krátkých zpráv, jste se mohli i blíže seznámit s vaší základnou, jež nese název Nova Roma. 

NeocoreGames

King Arthur: Legion IX je plnohodnotná hra, která není závislá na původním titulu King Arthur: Knight's Tale, avšak využívá skvělé univerzum King Arthur a jeho základní mechaniky. Jedná se tedy stejně jako u původní hry o RPG s tahovými souboji, kde budete mít tým jedinečných společníků a možnost vylepšovat si vlastní základnu. Samozřejmostí je poutavý hlavní děj doprovázený vedlejšími úkoly.

Vývojáři byli sdílní, co se týče informací o obsahu a postavách, ale datum vydání si nechávali dlouhou dobu pro sebe. To se však změnilo a den, kdy se můžete pustit v roli Gaia Julia Menta za dobrodružstvím, bylo stanoveno na 9. května 2024. Jak známe NeocoreGames, nejedná se o žádné zelenáče, a proto jsme si jisti, že vydání hry bude se vší parádou a že termín dodrží.

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.