InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okresní fotbal na Táborsku vstoupil do jara, v Borotíně domácí favorit III. třídy přehrál Makov

BOROTÍN – Pěti sobotními duely otevřela svůj bohatý program jarní část fotbalových okresních soutěží na Táborsku. Tradiční souboj na poli III. třídy se odehrál v Borotíně, kde domácí podzimní král soutěže přivítal soupeře z Makova. Fotbal, krásné slunečné počasí a obvyklé občerstvení přilákaly do útulného borotínského areálu téměř osmdesátku diváků. Po více než devadesáti minutách hry potěšilo většinu z nich vítězství domácího favorita v poměru 3:0. Ten měl od začátku vývoj střetnutí pod kontrolou, po poločase vedl 2:0 a ve druhé půli mohl svou trvalou herní dominanci potvrdit dalšími góly, ale z mnoha šancí proměnil už jen jedinou. Konečný výsledek je přesto pro borotínského lídra příjemnou vstupní položkou, zatímco hosté z Makova si budou muset na bodový zisk počkat minimálně do nejbližšího domácího derby s Božejovicemi.

Sokol Borotín – FK Makov 3:0 (2:0), branky: 12. Fořt, 33. Bílek, P. Peclinovský, rozhodčí Pinc, hráno bez karet, 78 diváků.
Borotín: Kyncl st. – Bouma, Kulvajt, Chotovinský, Pinc, Bílek, Fořt, Kromka, Houška, Grznár, P. Peclinovský, J. Peclinovský, Novotný, Kyncl ml., Vašíček, Zeman, Klejna.
Makov: Cápek – Vomlela, Vaníček, Štěrba, L. Šmejkal, Šimek, Kopřiva, Černý, Ammer, Doubek, Drtílek, Mareš, Loskot, Čítek, Pych.

Prvního jarního hodnocení se po utkání ujali trenér borotínské družiny Jaroslav Fořt a jeden z nejzkušenějších hráčů makovského kádru Václav Čítek. Jejich postřehy ze zápasu najdete ve středečním vydání Týdeníku Táborsko a spolu s nimi také tradiční servis z okresních soutěží včetně populárních rubrik Tým kola a Hráč kola.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace