Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lupič diletant. Zničil zámek, nic neukradl, pozvracel se a ještě ho natočila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Minulý týden se mi pokusili vykrást sklepní kóji v paneláku. Naštěstí se jim to nepovedlo, ale zábava to byla i tak.

Článek

Minulý týden v noci se v našem paneláku odehrála komická detektivka s notnou dávkou alkoholu. Zloděj se mi pokusil vykrást sklep, ale jeho snaha skončila fiaskem. Nejenže se mu dovnitř nepodařilo proniknout, ale navíc se před vchodem pozvracel. Celou jeho „akci“ zachytil kamerový systém.

Příběh začal nenápadně. V noci z úterý na středu se neznámý pachatel pokusil vypáčit několik sklepních kójí v našem domě. Naštěstí se mu to u mé nepodařilo a zámek odolal. Zloděj se ale nevzdával a pokusil se vniknout dovnitř brutální silou. Své řádění ale nedokončil, protože se před vchodem do sklepa pozvracel a upadl do bezvědomí.

Ráno ho tam našli sousedé, kteří přivolali policii. Ta na místě našla i rozbitý zámek a lahve od alkoholu. Z kamerového záznamu je jasně patrné, jak se zloděj potuluje po sklepě, zkouší otevřít různé kóje a nakonec se opíjí a končí v bahně vlastních zvratků.

Celý incident vyvolal v domě pobavení. Zloděj se stal terčem vtipů a posměšků. Lidé si dělají legraci z jeho neúspěšného pokusu o krádež a z jeho opileckého stavu. Naštěstí se nikomu nic nestalo a škoda na sklepě je minimální.

P.S. Zloději, pokud si to čteš, vzkaz pro tebe: Místo piva si příště raději vezmi s sebou flexu. A nezapomeň na pyžamo, ať se ti ve sklepě pěkně spí!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz