InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jednadvacátý Walchi Cup ovládl Václav Peterka

STRAKONICE - První dubnová sobota a Walchi Cup? Tohle spojení patří k sobě již dlouhých jednadvacet let. Turnaj ve stolním tenise, který je určený pro neregistrované sportovce, znovu proběhl ve strakonické restauraci Jiskra, kde se tentokrát sešlo devatenáct hráčů. Ti se za zeleným stolem nejprve utkali v základních skupinách a poté následovaly vyřazovací boje. Na cenný pohár, který je vyrobený ze stříbra a opálu, přibude jméno Václava Peterky, smutným finalistou se stal otec turnaje Jiří Walchi Valchář a pořadí na medailových pozicích uzavřel Petr Zahradník. Také se hrály čtyřhry, ve kterých byla nejlepší dvojice Václav Peterka - Jan Karásek. Znakem této akce je zábava, dobré jídlo, pití a samozřejmě také neúprosná pravidla. Co hodina, to vypité jedno pivo. Více ve středečním Týdeníku Strakonicko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace