Můj čas na kafíčko

Basiková v objetí nové lásky? Překvapivé odhalení!

Šokující vlna kritiky zasáhla Báru Basikovou po posledním pozvání na koncert! V rozhodnutí zveřejnit spontánní video na jedné ze sociálních sítí našla 61letá zpěvačka nečekané překážky. Místo potlesku se dočkala tvrdých slov: „Mohla jste se aspoň učesat," sypali na ni „fanoušci" bez ohledu na důležitost jejího oznámení.

 

Při projekci dokumentu o Ivetě Bartošové (†48) "Málo mě znáš" v kině Edison zazářila zpěvačka Bára Basiková (61) tak, že přítomným spadla brada. Zářila štěstím, což bylo patrné nejen z jejího nakažlivě dobrého rozpoložení, ale i z pečlivě zvoleného outfitu.

Výrazný makeup zdůrazňující její přirozenou krásu a elegantní klobouček, který jako kouzlem smazal z její tváře deset let, způsobily, že se na ni nemohli přítomní vynadívat. Vzduchem začaly létat dotazy, zda za jejím nevídaným vzhledem stojí nová láska, avšak Basiková zůstala k tomuto tématu tajemná.

V muži potřebovala mít Iveta Bartošová (†48) oporu. Vždy si ale vybírala špatné protějšky.

Tato proměna vzbudila nejen obdiv, ale i vlnu spekulací. V sále se rozhostila šeptanda - nemá Basiková snad v životě novou lásku, která by za tímto proměněným vzhledem stála? Šepoty se rozléhaly mezi sedadly, zatímco Basiková s grácií a tajemnou úsměvem na rtech sledovala film.

I přes zvědavé pohledy a šuškání se však rozhodla zůstat v této otázce tajemná. Nevyjádřila se k novému muži ve svém životě, což jen podněcovalo další dohady. Mohlo by to být nové vzrušující období v jejím životě?

Měl by tento záhadný muž co dočinění s její nedávnou proměnou? Basiková si tyto otázky nechala pro sebe, čímž kolem sebe vytvořila ještě větší tajemství.

Se svými dvojčaty se radí o módě i mužích.

S hlubokým dojetím a slzami skvějícími se v očích vzpomínala na svou dlouholetou přítelkyni a kolegyni z českého showbusinessu. „Ivetu jsem znala spoustu let, mnohokrát jsme spolu vystupovaly a pracovaly a vím, že se na ní podepsalo úplně všechno,“ řekla smutným hlasem Bára.

Její empatie k Ivětě a jejím bojům byla umocněna vlastními zkušenostmi s osobní krizí, která ji přivedla až na pokraj myšlenek na sebevraždu. Tento temný úsek svého života ji naučil hlubokému pochopení pro boje druhých, což jí umožňovalo cítit s Ivetou na stejné vlně i v nejtěžších časech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden