Tomi Paci, Ozzák a další. Pokračování seriálu Comeback je na spadnutí
Zdroj: Reprofoto

Tomi Paci, Ozzák a další. Pokračování seriálu Comeback je na spadnutí

Vytvořeno dne 08.04.2024

Na český televizní sitcom Comeback z produkce televize Nova vzpomínají diváci velice rádi. Je stále tak populární, že fanoušci volají o jeho pokračování, byť uplynulo už 13 let od uvedení jeho posledního dílu v roce 2011.

Jak tvrdí scenárista Tomáš Baldýnský, pokračování Comebacku je fázi vývoje a kdy se začne točit, záleží na hodně věcech.

„Já jsem dlouho nechtěl pokračování točit vůbec, ale když budu vědět o čem točit, tak jsem pro.  Momentálně potřebujeme najít cestu, aby to bylo o něčem. Nova to schválila, pracujeme na scénářích, herci souhlasí. Všechny dveře jsou otevřené. Opravdu jsme ale ve fázi přípravy scénářů a ještě nějakou dobu budeme,“ vysvětlil Baldýnský na tiskovce Novy.

Tomáš Baldýnský je momentálně podepsaný pod detektivním seriálem Buldok z Poděbrad, který bude vysílat televize Nova, se Sabinou Remundovou roli svérázné policajtky.

 

 

 

 

Default User Image
Lucky , 08.04.2024 16:33
No právě že nestačilo . Jen těch 13let už je dost velká mezera,ale necháme se překvapit.
Default User Image
Poll, 08.04.2024 16:19
Proč? Mě se to líbilo. Nebyl to sice bůhvíjak duchaplný sitcom, ale pobavil. A víc od pořadů tohoto typu ani nečekám. Jen to nesmí zprznit. A 38 letá Kristýna (Ivuška) by tam fakt být nejspíš neměla. Jinak z toho bude shit, jako Sněženky a machři po 20 letech.
Default User Image
Marve, 09.04.2024 09:50
Nesnasim filmy nebo serialy kde stejny postavy hrajou jiny lidi. Preci to musi hrat ti samy kdyz jsou dostupni. A jestli vam Krystynka tak vadi tak se koukat nemusite
Default User Image
Hanz, 08.04.2024 19:15
Comeback mám pro sebe jako klasiku na kterou se často a rád dívám. Ale pokračování po tolika letech nemůže dopadnout dobře. Když ho diváci chtěli hned, to to nešlo a teď, když už z toho může být jen trapnost tak se má točit? Opravdu někteří lidé to nemají v hlavě v pořádku. Vykašlete se na to, dokud je čas -dobře to nedopadne. Svůj čas už jste propásli jinýma kravinama. To je realita, bohužel. Dopadne to jak pokračování Kameňáku, Opravdu se hrozím toho, že by se to vysílalo.
Default User Image
Zuzana, 09.04.2024 08:09
Kdykoli mám špatnou náladu, Comeback pomůže. Je skvělý a výkony všech aktérů super!!! Český humor nikdy nepředči stupidní americké seriály a ani nekonečna Ordinace!. Těším se na pokračování!!!