Repasované počítače jsou levné, a ještě ekologické

V dnešní době jsou ekologie a šetrnost k životnímu prostředí často omílaným tématem. Všichni se snažíme žít tak, abychom co nejméně škodili přírodě. Mnohdy si ale neuvědomujeme, co všechno má dopad. Zamýšleli jste se někdy nad tím, kolik produkujeme elektroodpadu? Přitom právě to se dá snadno změnit. Jednou z cest jsou repasované počítače.

Obměny telefonů a počítačů po třech až čtyřech letech jsou poměrně běžné, a to zejména ve firmách. Přitom vyměňují techniku, o které se rozhodně nedá říct, že by byla zastaralá nebo nefunkční. Není škoda, aby takové počítače, notebooky či peníze skončily jako elektroodpad s negativním dopadem na naši planetu?

Podpořte planetu s repasovanými počítači

Naštěstí už jsou snahy, které se tomuto plýtvání snaží zabránit. Pár let staré plně funkční počítače a telefony se vykupují. Zkušení technici je prohlédnou a případně vymění rozbité komponenty. Pak se stroje prodávají jako repasované.

Je to vynikající příležitost pro všechny, kdo hledají levná PC nebo levné telefony. Repasované počítače se totiž prodávají se slevou. Za pěkné částky dostanete počítač, který byste si normálně nekoupili. Žádné levné počítače se totiž nerepasují. Jako repasované se dost často nabízí stroje, které v době svého pořízení patřily mezi absolutní špičku. Za dobré peníze dostanete počítače a notebooky Apple, HP, DELL, Lenovo, dost často z business třídy.

Jak prospějete životnímu prostředí?

Tím, že si pořídíte repasovaný počítač, dokážete snížit uhlíkovou stopu. Výroba nových počítačů se totiž pojí s množstvím vynaložené energie a vytěžených surovin. Kromě toho odpadají náklady na recyklaci.

Pořízení repasovaného notebooku se tedy zdá jako ekologická volba. Podívejte se na web LevnaPC.cz, kde prodávají repasované notebooky, počítače, telefony i monitory.

Redakce portálu
Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce