Hlavní obsah
Umění a zábava

StarDance v novém kabátu bez porotce, který nešetří kritikou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nihal Erenay, unsplash.com

Dance Dance

StarDance se bude konat již letos. Letošní řada bude v novém kabátu. V porotě dojde k výměně jedné osobnosti.

Článek

StarDance bez pana Zdeňka Chlopčíka?

StarDance je pořad, ve kterém se celebrity z různých profesí učí tančit standardní a latinskoamerické tance pod vedením profesionálních tanečníků. Důležitou složkou jsou v pořadu také moderátoři, které známe ve složení Marek Eben a Tereza Kostková, a také porotci, kteří hodnotí výkony soutěžících. Nezbytnou součástí je také živá kapela v podání MOONDANCE ORCHESTRA Martina Kumžáka. Osobnosti v porotě se v průběhu času různě obměňovaly, ale Zdeňek Chlopčík vždy usedal za porotcovský stůl.

Hodnocení poroty

Hodnocení pana Zdeňka Chlopčíka a jeho kritické výroky patřily k těm obávaným. Soutěžící se jeho kritických soudů obávali. Je pravda, že dokázal velmi rázně a jasně pojmenovat chyby v předvedených tancích. Zaměřoval se kromě jiného na technické provedení tance. Když taneční pár získal právě od tohoto porotce vysoké známky, bylo vidět, že si toho taneční pár velmi váží a má z tohoto hodnocení velikou upřímnou radost.

Ke svým komentářům nezapomněl přidat určitou dávku humoru a vtipu. Mimo jiné se krásně doplňují ve svých výrocích s porotkyní Taťánou Drexler.

Pokud vás zajímají mé postřehy z minulé řady StarDance, napsala jsem o tom několik článků. Společenský tanec je můj společník.

Možná se objeví v jiné roli

Někteří porotci si v této soutěži StarDance vyzkoušeli vícero rolí. Někdo byl jak v porotě, tak na tanečním parketu. Že by se jako překvapení ukázal Zdeněk Chlopčík v roli profesionálního tanečníka? Nevíme. Nebo že by zastával roli vrchního choreografa společných vystoupení? Nevíme.

Někteří diváci jsou zvědaví především na hodnocení pana Zdeňka Chlopčíka. Vědí totiž, že jeho komentář je vtipný, rázný a věcný. Někdy je přísnější, někdy o něco méně, ale taneční pár si musí dávat pozor na to, aby netančil mimo rytmus a aby dal do tance energii. Jinak u tohoto porotce dobře nepochodí.

Říká se, že nikdo není nenahraditelný. Ale existuje také názor, že některé osvědčené tváře takového pořadu by měly zůstat i nadále.

Do jaké kategorie spadáte?

Anketa

Vadí vám, že pan Zdeněk Chlopčík nebude porotcem?
Ano, vadí.
40 %
Ne, nevadí.
20 %
Nevím, pořad nesleduji.
40 %
Nevím.
0 %
Celkem hlasovalo 5 čtenářů.

Zdroje:

https://www.novinky.cz/clanek/kultura-tv-streaming-zdenek-chlopcik-uz-nebude-porotcem-stardance-40466489

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz