V mladém věku zemřel milovaný herec z nejslavnějších filmů moderní doby. Jeho role si oblíbili všichni

Fotografie: David Sedlecký / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Herecký svět zasáhla smutná zpráva o tragické smrti mladého a talentovaného herce. Chance Perdomo zemřel v pouhých 27 letech na následky nehody na motorce.

Mladý filmový a seriálový herec se stal obětí obrovské tragédie. Chance Perdomo zemřel náhle ve věku pouhých 27 let. Jeho zranění po nehodě na motorce bohužel nebyla slučitelná se životem. Jeho rodina nezveřejnila více detailů, pouze potvrdila, že Chance byl jediným účastníkem nehody, a tak nebyl nikdo další zraněn.

Měl neuvěřitelnou chuť do života

Chanceova rodina a všichni, kdo jej znali, potvrdili, že Chance oplýval neuvěřitelnou vášní pro umění a také chutí do života. Byl vřelý a laskavý. V poslední době se proslavil především v sérii Gen V v roli Andreho Andersona, jak uvádí web Deadline. Seriál je spinoffem The Boys, kde se Chance Perdomo objevil již dříve. Oba seriály zaznamenaly veliký úspěch, Chance měl tak našlápnuto ke slibné herecké kariéře.

„Pro ty z nás, kteří ho znali a pracovali s ním, byl vždy okouzlující a usměvavý, hotová přírodní síla plná nadšení, neuvěřitelně talentovaný umělec a víc než cokoli jiného laskavý a milý člověk. Dokonce i psát o něm v minulém čase nedává žádný smysl. Je nám moc líto Chanceovy rodiny a truchlíme nad ztrátou našeho přítele a kolegy. Obejměte dnes večer své milované,“ cituje prohlášení producenta pořadu Gen V web ABC7.

V úctyhodném věku zemřel ikonický spisovatel. S jeho dojemnými knihami vyrůstalo několik generací dětí

Byl velice oblíbený mezi kolegy

Všechny, kteří měli tu čest s Chancem pracovat, zpráva o jeho náhlém úmrtí zasáhla. Pro všechny byl jedinečným člověkem se srdcem na pravém místě a touhou se zdokonalovat ve svém oboru. Chanceovou průlomovou rolí byla postava Ambrose Spellmana v sérii Chilling Adventures of Sabrina na platformě Netflix, jak uvádí server Today.

Známé série již nebudou bez Chance stejné, to je jisté, končit však s jeho smrtí nebudou. Premiéra druhé sezóny Gen V bude pouze posunuta. Bohužel Chance není jediný, o jehož tragické smrti v takto nízkém věku jsme na SvětěKreativity informovali. Bývalý juniorský reprezentant v ledním hokeji Jiří Suchý odešel v pouhých 36 letech.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*