Moje šťastná hvězda

Benešová odhodila Matonohu: Rozjíždí svou sólovou kariéru!

Herečka Lucie Benešová (49) odhalila: S manželem Tomášem Matonohou (53) teď žijeme každý svůj život. Zatímco ona se plně věnuje realizaci snu o roubence v Jizerských horách, rodinné chvíle musely ustoupit do pozadí.

 „Já jsem se teď dala na sólovou dráhu, to přiznám. Buduji roubenku a plním si své sny. Chtěla jsem postavit roubenku a jsem tam většinu času. Tomáš na to není a nemůže ani časově,“ přiznala blondýnka. Rodinný kruh se snažil herečku od stavby odrazovat již od prvních plánů. Benešová však stála pevně za svým rozhodnutím.

Společných fotek je málo. Manželé jako by spolu už ani netrávili čas.

Problém číslo jedna: Roubenka

Rozkol mezi Benešovou a Matonohou? Lucie Benešová (49), s elánem vrhající se do stavby svého horského útočiště, možná netušila, jaké vlny to v jejím soukromí vyvolá.

Zatímco se herečka s vášní ponořila do projektu, který měl být snem její rodiny, zdá se, že právě tento krok ji a jejího manžela Tomáše Matonohu (53) vzdaluje. S každým kladivem a hřebíkem, který přibývá na jejich budoucí roubence, se zdá, že mezi tímto párem přibývá i vzdálenost.

Je možné, že tento odvážný krok vedl k nečekané krizi ve vztahu, která je nyní veřejně předkládána jako test odolnosti jejich svazku? Zůstává otázkou, zda společné sny o idylickém útočišti v horách nebyly na úkor jejich vzájemné blízkosti a zda se Benešová s Matonohou dokáží opět najít a spojit své cesty, než bude pozdě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden