Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Opel Frontera se vrací na scénu

Opel otvírá novou kapitolu své dlouhé a úspěšné historie: Německá automobilka odhalila první snímky nového Opelu Frontera. Stylové, prostorné a flexibilní SUV s modelem s bleskem ve znaku bude od počátku k dispozici nejen jako bateriový elektromobil, ale také verze se 48-Voltovou hybridní technologií v kombinaci se spalovacím motorem.

Nová Frontera již na první pohled nadchne svou drsnou interpretací odvážné a ryzí designové filozofie značky Opel. Jedinečné proporce přídě nového modelu kombinují funkční a prostorný objem kabiny s odvážně expresivním vzhledem. Jednolitá černá maska dokonale integruje automatické Eco LED světlomety. Při pohledu z boku zaujme masivní C-sloupek karoserie a výrazné podběhy kol.


inteligentní řešení konektivity

Široké horizontální dekory na přístrojové desce a dveřích opticky rozšiřují již tak vzdušnou kabinu. Na cestující čeká plně digitální kokpit Opel Pure Panel se dvojicí 10-palcových displejů a multimediálním informačním a zábavním systémem.


Opel s novou Fronterou znovu přináší inovativní sedadla – přední sedadla s patentovanou konstrukcí Intelli-Seat snižují nežádoucí tlak na kostrč, a tak garantují vynikající pohodlí i při dlouhých cestách po dálnici. Sedadla jsou navíc nejen dobře zpracovaná a skvěle tvarovaná, ale přitahují pozornost i díky kontrastnímu prošívání.


Přitažlivost zvyšuje řada chytrých řešení. Například nabíjení mobilních zařízení je snazší díky chlazené bezdrátové nabíječce se dvěma USB porty pro přední cestující a dalšími dvěma ve druhé řadě sedadel

Prostor, efektivita, chytrá řešení


Nová Frontera zaujme přepravní kapacitou. Ve standardní konfiguraci sedadel nabízí více než 460 litrů prostoru pro zavazadla, po sklopení zadních sedadel se přepravní kapacita zvýší až na 1600 litrů. Další flexibilitu umocňuje asymetricky dělená zadní lavice v poměru 60:40, dvojitá podlaha zavazadlového prostoru je standardem. Zákaznícimohou plně využít nosnost střechy přes 200 kilogramů.


Frontera zaujme také odpovědným výkonem. Zákazníci si budou moci vybrat mezi čistě elektrickou variantou a vysoce účinnými hybridními systémy se 48-Voltovou technologií. Bez ohledu na to, jaké hnací ústrojí si zákazník vybere, může se díky specifickému nastavení podvozku těšit na opravdové potěšení z jízdy

Opel Frontera se svým expresivním novým vzhledem, chytrými a zábavnými řešeními spolu se zajímavou nabídkou plně elektrických nebo hybridních pohonů, znovu ukazuje, že německá značka bere svůj závazek elektrifikace vážně a zároveň vychází vstříc širokému spektru zákazníků.


Opel 9.4.2024



Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar