Můj čas na kafíčko

Drama ve StarDance eskaluje: Eben a Kostková na hraně odchodu?

StarDance čelí nečekaným změnám: Fanoušci v rozpacích z otřesů oblíbené taneční show. Přestože tradice je silná, doba se nezastaví a proměny jsou nevyhnutelné, což ovlivňuje i celou strukturu České televize.

Z poroty již odešel Zdeněk Chlopčík (67), a teď se k němu přidává i známý tvář - choreograf  Marek Zelinka (37). Šušká se, že to není konec a další odchody jsou na obzoru...

„Je to moje rozhodnutí. Ale nechci to dál komentovat, abych zbytečně neztěžoval nástup někomu, kdo tam bude letos na podzim po mně,“ řekl Marek Zelinka (37). Moderátorka Tereza Kostková (47) rovněž naznačila možný konec svého působení v soutěži, čímž vyvolala mezi fanoušky vlnu obav.

StarDance bez Terezy a Marka Ebena si diváci ani nedovedou představit.

Už koncem minulého roku jí její vyjádření přinesla nemalý rozruch a spekulace o budoucnosti oblíbené tváře StarDance. „Člověk se stává součástí značky a zlidští ji. Toho si strašně vážím. Ale zároveň bychom se všichni měli připravovat na to, že by to nemělo trvat do nekonečna,“ uvedla tehdy.

I Marek Eben (66), legendární moderátor, čelí výzvám nové éry. Přestože je považován za špičku ve svém oboru a jeho styl si získal srdce mnoha generací, poslední série odhalila jisté rozpory. Mladší diváci, zejména z řad mileniálů a generace Z, vyjádřili kritiku k některým aspektům jeho prezentace, které považují za zastaralé.

Budoucnost StarDance, co se týče moderátorského dua, stojí na prahu zajímavých změn. S Terezou Kostkovou (47) a Markem Ebenem (66) signalizujícími možné změny ve svých kariérách, můžeme očekávat, že Česká televize zahájí pátrání po nových tvářích, které by mohly přinést čerstvý vítr do plachet této populární taneční soutěže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden