Můj kousek štěstí

Všechno je jinak! Je Iveta Lutovská zamilovaná?

Záchrana slavné krásky, jež zůstala sama se dvěma dětmi, to je těžká výzva pro všechny muže...

Drsný rozvod s nevěrným manželem pořádně s Ivetou Lutovskou (40) zamával. Teď se ale blýská na lepší časy.

Moderátorka vypadá skvěle. Zřejmě všechny splíny hodila za hlavu. Možná je za tím nový chlap. Nedávno navíc změnila účes, okamžitě se začalo spekulovat o tom, že takové změny ženy přece dělají obvykle ve chvílích, kdy se v jejich životech objeví romantická láska.

Na nedávných plesech, kterých se zúčastnila, sice po boku žádného partnera neměla, ovšem okomentovala to slovy: „Udělám si hezký večer. Já myslím, že není potřeba někoho vodit.“

Přiznala tím, že někoho má, jen ho nechtěla brát do společnosti? Může jít o čerstvý vztah, a zatím tedy není vhodné nového muže oficiálně představovat. Lutovská by si už štěstí zasloužila.

Manžel Jaroslav Vít (46) jí utekl za mladou kráskou Dominikou Kratinovou (30). Moderátorka navíc naznačila, že to zřejmě nebyla jeho jediná milenka.

Říká se také, že podnikatel manželku i děti Anetku (10) a Matěje (2) nechal odejít z jejich luxusního domu, aniž by se staral o to, v jakých podmínkách budou žít. Lutovská je navíc stále na mateřské a přiznala finanční potíže.

„Mateřská je zanedbatelná, stačí sotva na nákupy,“ postěžovala si. Z nejhoršího se naštěstí dostala, přesto stále nemá na růžích ustláno.

Rozvod se stále táhne. Případný nový partner by tak i v tomto ohledu mohl výrazně pomoci a být blondýnce velkou oporou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden