Kvůli prvnímu muži se Jitka Molavcová vzdala dětí. Druhého si vzala, přestože kvůli vážné nemoci ochrnul

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Jitka Molavcova
Zdroj: Profimedia

Jitka Molavcová si své soukromí vždy spíše střežila. Nikdy neměla problém odpovědět novinářům na dotazy ohledně své práce, co se ale týče lásky a rodiny, obvykle držela informace spíše pod pokličkou. Přesto se ale v roce 2023 podruhé vdala a poté se také o svém životě trochu rozpovídala.

V prvním manželství vydržela herečka 30 let. O devět let starší spisovatel Jan Petráň měl z předchozího vztahu syna a další děti už nechtěl. Ačkoli Jitka sama by si možná nějaké přála, partnera respektovala, a nikdy tak sama potomky neměla.

Starala se o nemocného partnera

Jitka se se svým prvním mužem rozešla z několika důvodů. Jejich zájmy se rozcházely, jeden druhému se odcizili. Zároveň se ale také v jejím životě objevila nová láska. Alfred Strejček herečku podle webu Prima Ženy okouzlil především noblesou a smyslem pro humor.

Po čase ho ale bohužel postihla vzácná nemoc, se kterou se u nás léčí jen několik lidí. Kvůli GB syndromu nakonec ochrnul a skončil v sanatoriu, kde má pro svůj život veškeré nezbytné podmínky.

Jitka ho ale nikdy neopustila. Chodí ho pravidelně navštěvovat a loni se dokonce tajně vzali. „V těch nejtěžších chvílích mi byla největší oporou rodina, Jitka… Spousta přátel, co za mnou chodila nebo mi posílala vzkazy,“ prozradil Strejček.

Na svatební cestu s jiným mužem

Svatba Jitky Molavcové a Alfreda Strejčka proběhla v rodinném kruhu. Ani jeden z nich si nepřál dělat z celé věci velkou akci, proto také o všem promluvili až několik dní po svatbě.

Jelikož její muž není cestování schopen, na svatební cestu Jitka odjela s dlouholetým přítelem Jiřím Suchým. „Jitka pojede na svatební cestu se mnou – a na hrad. A těšíme se tam oba moc. Užijeme si to jako na svatební cestě,“ svěřil se loni krátce po svatbě herečky její kamarád pro Život v Česku.

Zdroj: Kafe, iDNES, Blesk, Prima Ženy, Deník, Život v Česku

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články