Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
10. dubna 2024 14:12
Čas čtení 0:23

Matka nechala ve vedrech v autě dvouletou holčičku, aby si skočila ke kadeřnici. Dítě skončilo v nemocnici

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Matka nechala ve vedrech v autě dvouletou holčičku, aby si skočila ke kadeřnici. Dítě skončilo v nemocnici
Zdroj: Wikimedia Commons / volně k použití

V úterý odpoledne policisté, hasiči a zdravotníci zasahovali na parkovišti, kde vyprošťovali dvouletou holčičku z auta. Venkovní teploty se v tu chvíli pohybovaly až okolo 26 stupňů.

Mezitím co si matka odešla do kadeřnictví, si kolemjdoucí na parkovišti všiml něčeho podezřelého. V rozpáleném zamčeném autě uviděl skrz okno dvouletou holčičku. Informaci poskytl web Novinky.cz.

10. dubna 2024 11:34 Čas čtení 0:51 Stovky policistů pátrají na Broumovsku po ženě, která zmizela před dvěma a půl lety Stovky policistů pátrají na Broumovsku po ženě, která zmizela před dvěma a půl lety

„Krátce po třinácté hodině vyjížděla pohotovostní hlídka do Vančurovy ulice, kde v osobním automobilu sedělo plačící dítě upoutané v autosedačce,“ řekl Pavel Šimek, zástupce velitele táborských strážníků. Policisté ihned poté, co přijeli, zavolali hasiče a zdravotníky, protože dítě bylo v ohrožení života.

Než holčičku vyprostili, byla v autě minimálně dvacet minut. V tu chvíli na místo dorazila i její matka. Záchranáři přehřáté dítě převezli do zdravotnického zařízení a případ nyní vyšetřuje policie.

Domů
Sdílet
Diskuse