Připojte se

Joker 2 se vrací a sním Lady Gaga po boku Joaquina Phoenixe

Joker: Folie à Deux

Film

Joker 2 se vrací a sním Lady Gaga po boku Joaquina Phoenixe


Joker se vrací na filmová plátna v netradičním kabátě muzikálu, tentokrát s hvězdnou Lady Gaga po boku Joaquina Phoenixe. Dlouho očekávaný sequel k původnímu filmu z roku 2019, Joker: Folie à Deux, přináší svěží zpracování oblíbeného příběhu z komiksových stránek DC Comics. Režie se opět ujímá Todd Phillips, který společně se Scottem Silverem podepisuje i pod scénář. Česká premiéra je naplánována na 3. října.

Joaquin Phoenix, který za svůj výkon v prvním filmu získal Oscara, se vrací v roli trýzněného Arthura Flecka, známějšího jako Joker. K němu se přidává Lady Gaga v roli Harleen, další postavy z ústavu pro mentálně choré, s níž Arthur začne plánovat svůj útěk. Tento nový příběh slibuje ponorit se do hlubin lidské psychiky, využívajíc tentokrát konceptu Folie à Deux – stavu sdílené psychózy.

První film „Joker“ překvapil kritiky i diváky svým temným, ale poutavým přístupem k příběhu, který se stal miliardovým hitem a získal celou řadu ocenění, včetně dvou Oscarů a Zlatého lva na filmovém festivalu v Benátkách. Phoenixova portrétní ztvárnění Jokera byla široce oceňována pro její hloubku a nuance, zatímco příchod Lady Gaga do franšízy slibuje přinést novou dimenzi do již tak komplexního světa Jokera.

Lady Gaga, která je známá nejen svými hudebními hity, ale i schopností transformovat se pro filmové role, jako byla její hvězdná rola ve filmu Zrodila se hvězda (A Star is Born), slibuje dodat filmu novou energii a emotivní hloubku. Její spojení s Phoenixem a Phillipsem slibuje zajímavou dynamiku a možná i nový pohled na již známý příběh.

S velkým očekáváním fanoušků a kritiků se Joker: Folie à Deux chystá nabídnout nejen pokračování příběhu Arthura Flecka, ale i unikátní filmový zážitek, který může znovu definovat, co znamená být Jokerem.

Velký rozhled skrze všemožná témata, získaný letitým studiem světových událostí.

Přidat komentář

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Film

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru