InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Disco - DJ Trpaslík

    pátek 10.5 19:45 - Stew club, Nádražní 83, Vimperk

  • Novoveský utopenec: Hele, nech toho! - divadelní komedie

    pátek 10.5 19:00 - Malenice, KD

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihočeské hokejistky úspěšně reprezentovaly svůj kraj

LEDEČ NAD SÁZAVOU - V letošním roce se rozjel projekt na podporu dívčího hokeje v České republice a v kategorii U15 (ročníky 2009, 2010, 2011 a 2012) se uskutečnil o víkendu 6. – 7. dubna republikový šampionát krajů v Ledči nad Sázavou. Turnaje se zúčastnilo osm výběrů, přičemž na startovní listině nechyběl ani Jihočeský kraj. Ve dvou skupinách odehrála děvčata každý s každým tři utkání a v další části o umístění se utkala vždy družstva na stejných příčkách tabulek.

Jihočešky nastoupily v prvním utkání proti výběru Severomoravského kraje, se kterým prohrály 0:4. Následně stejným poměrem porazily Východočešky 4:0 a v rozhodujícím zápase skupiny v bratrovražedném souboji o druhé místo porazily výběr Středočeského kraje 4:2. Z druhého místa postoupily do souboje o bronzovou medaili.

V souboji jihu Čech se proti Jihomoravankám bohužel nepodařilo překonat soupeřovu brankářku více než jednou, a tak po prohře 1:3 odešla děvčata smutná.

Jihočešky, jako věkově jeden z nejmladších týmů odehrály velice povedený turnaj a nestačily pouze na oba moravské výběry.

Konečné pořadí: 1. Vysočina, 2. Severomoravský kraj, 3. Jihomoravský kraj, 4. Jihočeský kraj, 5. Středočeský kraj, 6. Severočeský kraj, 7. Východočeský kraj, 8. Západočeský kraj.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace