King Arthur Legion IX mento2

King Arthur: Legion IX – Praetorian

11. 4. 2024
Zdroj náhledu: NeocoreGames

V našich pravidelných zprávách ze světa připravovaného titulu King Arthur: Legion IX jste se mohli seznámit s klíčovými postavami (Gaius Julius Mento, Plutonius Nerva, Gaviem Messalou, Albina Virgilia) a nahlédnout do své budoucí základny Nova Roma.  Nyní přišel čas se blíže podívat i na vedlejší postavy, které si nebudou snažit ukrást hlavní pozornost pro sebe, a přesto hrají důležitou úlohu. První takovou postavou je kradmý zabiják Sicarius, který se rozhodl přidat k Mentovi. Druhou takovou postavou, která taktéž stojí za pozornost, je praetorian. Jde o člena elitní stráže, který je stejně záhadný jako loajální, protože se objeví po boku Gaia, když se vynoří z podsvětí.

Tento nemrtvý legionář, který hrdě nese úlohu obránce, je naprosto oddaný své věci. Ovládá mohutný štít a využívá dovednosti spojené s tématem obrany, jako je Zeď z čepelí a Hradba, ale je také poměrně dobrým bojovníkem zblízka, neboť je schopen používat svůj štít jako zbraň (Shield Bash). Když jde v magické zemi Avalon do tuhého, možná se budete chtít přiklonit k defenzivnějšímu taktickému přístupu, dokud se rovnováha nezmění – praetorian bude v těchto chvílích velmi užitečný a zcela jistě vás nenechá na holičkách.

zdroj: NeocoreGames

„Prošli jsme tisíci Pekly, abychom se dostali z Tartaru, ale nakonec jsme našli cestu ven!“ – Gaius Julius Mento

King Arthur: Legion IX je plnohodnotná hra, která není závislá na původním titulu King Arthur: Knight's Tale, avšak využívá skvělé univerzum King Arthur a jeho základní mechaniky. Jedná se tedy stejně jako u původní hry o RPG s tahovými souboji, kde budete mít tým jedinečných společníků a možnost vylepšovat si vlastní základnu. Samozřejmostí je poutavý hlavní děj doprovázený vedlejšími úkoly. Datum vydání titulu bylo stanoveno na 9. května 2024, což je opravdu skoro za rohem. Nezbývá tak než jen odpočítávat poslední dny a vydat se hrdě do Avalonu.

Titul můžete sledovat zde. 

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.