Moje šťastná hvězda

Exkluzivně: Nemocná Kate čelí emotivní výzvě - Souboj o to nejcennější v jejím životě.

Napětí mezi princeznou Kate (42) a vévodkyní Meghan (41) přetrvává i přes osobní zkoušky. Stává se jasným, že ani náročná léčba princezny nezměkčí Meghaninu postoj. Bez milosti ji postihla dalším silným úderem.

Ve spleti královské touhy a rozporů se ocitá princezna Kate (42) se svým srdceryvným přáním: znovu objímat malého prince Archieho (4) a jeho sestřičku, princeznu Lilibet (2), děti vévody a vévodkyně ze Sussexu. Avšak tento sen, zdánlivě tak prostý a lidský, se mění v nesplnitelnou fantazii.

Přes silné pouto lásky a přátelství, která Kate kdysi sdílela s princem Harrym (39), se zdá, že šance na rodinné shledání se rozplývá jako mlha. Královští komentátoři a bulvár už špitají o zákulisních intrikách, spekulují, že za tímto odmítnutím může stát nejen Meghanina (41) pevná vůle, ale i hlubší rozkoly v srdci monarchie.

Harry a Meghan stále provokují.

Co se na povrchu jeví jako obyčejná rodinná záležitost, může ve skutečnosti skrývat příběhy o mocenských hrách a nevyslovených pravdách, jež drží Kate daleko od dvou malých Sussexů, po kterých tak touží.

Nenávist nebo pomsta?

„Pokud Meghan nebude chtít přijet, nikdy by ji k tomu nedonutil. Je krajně nepravděpodobné, že by Harry přijel s dětmi bez Meghan,“ povrdil deníku The Sun expert na britskou královskou rodinu Richard Fitzwilliams.

Meghan, často oslavovaná za svůj moderní přístup a nezávislý duch, je údajně vnímána jako hrozba pro tradiční královské protokoly, které Kate, symbol stability a pokračování tradic, usilovně udržuje. Někteří spekulují, že obě ženy se snaží najít své místo a hlas v instituci, která je často považována za nepružnou a odolnou vůči změnám, což vede k tichému boji o vliv a uznání.

Vypadá to, že Meghan už neví, co mluví.

Je možné, že tato rivalita se promítá nejen do jejich osobních vztahů, ale také ovlivňuje dynamiku celé královské rodiny, a dokonce může mít dopad na veřejné vnímání monarchie. Zatímco někteří fanoušci a sledující se staví na stranu Meghaniných reformních snah, jiní stojí pevně za Kate a jejím závazkem k tradicím.

„Meghan je v Británii velmi nepopulární. Ví, že jakékoliv vystoupení, které by udělala, by se dostalo do titulků, které by nemusely být zrovna příznivé,“ míní expert.

Na pozadí těchto spekulací se vynořují otázky: Je možné, že za těmito domnělými neshodami stojí hlubší nedorozumění a nesplněná očekávání? Může být, že obě vévodkyně jsou jen figurkami v širší hře královské moci a mediálního obrazu? A jaké důsledky bude mít tento souboj královen pro budoucnost monarchie?

V každém případě, zatímco palác oficiálně mlčí, bulvár a veřejnost budou i nadále hltat každý šepot a naznačení o tom, co se skutečně děje za zavřenými dveřmi Buckinghamského paláce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden