logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Nový skatepark byl slavnostně otevřen

Publikováno 20.4.2024

Navzdory vrtošivému počasí se na novém skateparku v Žáčkově ulici v sobotu sešly desítky "skej'táků, aby ho pokřtili na akci "Grand Opening skateparku Hranice". Skateboardisté si vyzkoušeli nový povrch, poté následovala krátká exhibiční jízda mladého koloběžkáře a došlo na slavnostní přestřižení pásky.

Toho se ujal starosta  Daniel Vitonský, místostarosta Karel Machyl,  projektant skateparku Michal Langoš,  za skateboardisty Marek Langer a za  zhotovittele stavby PROBI inženýring Jan Večerek   Pak následovala exhibice dvou skateboardových špičkových jezdců a  samotné závody, které odstartovali ti nejmladší. 

Již od 10 hodin ale začne registrace jezdců. Po přestřižení pásky bude následovat exhibice známých českých skateboardistů a poté samotný závod.

Celý den bude provázen DJem, který zajistí energetickou atmosféru, a moderátorem, který udrží událost plynulou a zajímavou pro všechny přítomné. Po skončení skateboardových závodů se akce bude vyvíjet do večerního koncertu, přidávajíc k celému zážitku hudební rozměr. Koncert bude hostit umělce, kteří doplní sportovní nadšení hudbou a zvýší celkový zážitek z Grand Openingu. Tato afterparty bude končit ve 22:30.

Skatepark, který je středobodem tohoto projektu, se pyšní tím, že patří k jednomu z nejlepším ve svém okolí. Jeho kvalitní design a vybavení jsou v souladu s nejnovějšími trendy ve skateboardingovém průmyslu.

Celkově lze očekávat, že Grand Opening Skateparku v Hranicích bude znamenat zásadní krok vpřed v podpoře skateboardingu a jeho kultury v regionu. Tato událost slouží nejen jako zábavná akce pro občany, ale také jako platforma pro rozvoj mladých talentů a posílení společenské soudržnosti ve městě.

 

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies