České filmy s českými titulky na KVIFF.TV

Málokterý český film se promítá s českými titulky pro (nejen) neslyšící, obzvlášť v kině to je takřka nereálné. Proto je dobré vědět, že existuje filmotéka KVIFF.TV, kde je zatím 22 českých filmů, které obsahují české titulky pro neslyšící diváctvo. Víte o tom?

0

KVIFF.TV

Jedná se o populární filmovou platformu, která nabízí víc jak 700 filmů, jež jsou vybrané dramaturgickým týmem karlovarského festivalu (každoroční Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary) v kooperaci s distribuční společností Aerofilms. Filmy se poskytují za poplatek – buď je můžete přehrát nebo stáhnout. Pokud jste filmoví nadšenci, pak je pro vás vhodné měsíční nebo roční předplatné.

KVIFF.TV (Foto: Kviff.tv)

České titulky

Filmotéka KVIFF.TV je opravdu bohatá a rozmanitá. Většina filmů je ve svém původním znění opatřena titulky v českém jazyce od předních českých překladatelů. 

České titulky u českých filmů

Dobrou zprávou je, že KVIFF.TV myslí i na neslyšící diváctvo a zajišťuje jim české filmy s českými titulky. U všech českých filmů automaticky poptávají české titulky, ale bohužel ne vždy je má producent nebo distributor k dispozici. Zatím je na KVIFF.TV k dispozici 22 českých filmů s českými titulky pro (nejen) neslyšící diváctvo. Na jaký film se podíváte jako první? Já už mám vybráno, začnu s Mimořádnou událostí.

České filmy s českými titulky: https://kviff.tv/katalog/vypis/tag:pro-neslysici 

Výběr českých filmů s českými titulky (Foto: printscreen webu Kviff.tv)

Zdroj, foto: Kviff.tv, korespondence s KVIFF.TV
Editor: Kristýna Mariáková 

Back to top button