InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy obrazů Josefa Synka se křtem monografie

    neděle 19.5 16:00 - Muzeum, Blatná

  • Vlastivědný výlet na Pravětínská lada

    neděle 19.5 7:40 - Volyně – sraz na náměstí Svobody

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Třeboni se srazilo osobní a nákladní auto. Zranili se čtyři lidé

Ilustrační foto.

Ilustrační foto.

TŘEBOŇ - Čtyři zranění, z toho jedno těžké, si vyžádala nehoda, která se stala v pátek 12. dubna ve 14.46 hodin v Třeboni. Srazilo se při ní osobní a nákladní auto, na místo vyjížděly čtyři posádky zdravotnické záchranné služby a vzlétl vrtulník.

„Záchranáři na místě ošetřili celkem čtyři účastníky nehody. Muž středního věku při střetu utrpěl těžké poranění v oblasti hrudníku, břicha a pánve. Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče byl leteckými záchranáři transportován na traumacentrum českobudějovické nemocnice," sdělila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Záchranáři měli v péči ještě další tři muže s poraněními hlavy, končetin, či příznaky otřesu mozku. „Jejich zranění byla středně těžká. Po poskytnutí potřebné péče je pozemní posádky transportovaly na urgentní příjem téže nemocnice," dodala Petra Kafková. Příčina a bližší okolnosti nehody budou předmětem dalšího vyšetřování policie.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace