InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Hasičský den dětí

    neděle 2.6 14:00 - Drahonice

  • Dětský den se skákacím hradem

    neděle 2.6 14:00 - Pohorovice - Kloub

    Areál obecního úřadu.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Mladí Sršni udělali první krok mezi nejlepší čtyřku

PÍSEK - V pátek 12. dubna bylo v sršním hnízdě písecké sportovní haly zahájeno čtvrtfinále play off extraligy juniorů U19. Písečtí sršni skončili vzhledem k celkovému skóre na druhém místě tabulky a narazili tak na Basketbalovou akademii Nymburk. Ta sice skončila na sedmém místě, ale málokteré utkání odehrála v kompletní sestavě a navíc má ve svém středu možná nejtalentovanějšího basketbalistu ročníku 2005 Petera Kováčika. Série se hraje na dva vítězné zápasy a vítěz postoupí do turnaje nejlepších čtyř, tzv. Final Four. Odveta se hraje v neděli 14. dubna na palubovce Nymburka, případný třetí rozhodující duel v úterý 16. dubna znovu u Otavy.

Sokol Písek Sršni - BA Nymburk 84:78 (20:15, 43:43, 70:66)
Sestava a body Písku: Bečka 19, J. Svoboda a Suchánek po 10, Zita 9, Křesina, Šimonek a Klement po 8, Procházka 7, Čihák 5, Benda, Kopunec

Od úvodních vteřin se rozpoutala bitva o každý metr palubovky a skončila až se závěrečným hvizdem. Slušně zaplněné hlediště písecké haly bylo svědkem vrcholného juniorského basketbalu. V obou týmech se představilo několik hráčů, kteří v nejbližší době určitě zaujmou místa v elitních týmech svých nebo i jiných klubů v nejvyšší soutěži mužů NBL. Jestliže je však nezaplní Afroameričané nebo další cizinci, kterými se nejvyšší česká soutěž hemží a pro nadějné Čechy tak zbudou místa jen na střídačce nebo v nižších soutěžích.
Domácí, až na pár okamžiků, celé utkání vedli, ale maximálně o jedenáct bodů, a po nadšeném výkonu nakonec o šest vyhráli. Na palubovce silného soupeře je však nebude čekat nic lehkého.

 

 

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Ella 

    Reagovat

     

    Moc hezky napsáno.

    Vloženo 13.4.2024 07:59:18

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace