Herec Příkazký razantně změnil image i vůz

FOTOGALERIE
Publikuje: David Bárta — 12. 04. 2024
Zdroj: Marie Horovitzová
Úvodní stránka » Kokteil » Herec Příkazký razantně změnil image i vůz

Prázdninová atmosféra na dosah. Nová čeká komedie Jiřího Matouška Prázdniny s Broučkem má za sebou premiéru.

Magazín UdálostiExtra.cz o tom dnes informovala v zaslané tiskové zprávě Marie Horovitzová z bontonfilm.cz s tím, že známe osobnosti vzaly kinosály útokem. Na slavnostní premiéru dorazili kromě samotných aktérů filmu Báry Polákové, Markéty Děrgelové, Lukáše Příkazkého, Pavla Nového, i další tváře českého šoubyznysu.

Vzhledem ke svému žánru láká film Prázdniny s Broučkem diváky dobré zábavy všech věkových kategorií. „Na premiéru dorazilo hlavní herecké obsazení stylově; přijeli před Slovanský dům červeným veteránem, kterému se říká Brouček. Legendární obytňák z roku 1972 řídil herec Lukáš Příkazký, který všechny přítomné překvapil zbrusu novým účesem. Obarvil si vlasy kvůli nové roli,“ vysvětlila Marie Horovitzová a doplnila, že sám herec si v červeném karavanu dovezl na premiéru celou svojí filmovou rodinu – Báru Polákovou a děti Barboru Dragounovou a Františka Sládka. Hvězda večera, herečka a zpěvačka Bára Poláková, kromě hlavní role nazpívala i ústřední singl „Léto s tebou“.

Událost si nenechala ujít ani známá herečka Markéta Děrgelová, která si užila chvíli, kdy nemusí plnit mateřské povinnosti. Dorazil také herec Pavel Nový, pověstný svým šarmem a humorem a režisér Jiří Matoušek se pochlubil svou krásnou snoubenkou. Mezi dalšími hvězdnými hosty byl Martin Sobotka, Martina Helis, Kamila Nývltová, Martin Schreiner i vítězové reality show Majka a Chris.

DŘÍVE JSME PSALI:

Poláková a Příkazký vyrazí obytňákem k moři. Do kin dojedou v dubnu. První záběry z komedie „Prázdniny s Broučkem“

David Bárta — 06. 02. 2024
Bára Poláková a Lukáš Příkazký vyjedou na letní dovolenou k moři obytňákem v nové filmové komedii "Prázdniny s Broučkem" režiséra Jiří...

Film Prázdniny s Broučkem bude k vidění od 18. dubna ve všech kinech v České republice.

Použité zdroje: bontonfilm.cz/
Text: Marie Horovitzová  – tiskový servis & redakce*

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu