Patricie Pagáčová je už dlouhé roky stálicí českého showbyznysu. Její první výraznou rolí byla v seriálu Ranč U Zelené sedmi.

Už tehdy bylo jasné, že Patricie je velice nadaná a čeká ji skvělá herecká kariéra.

Od té doby se Pagáčová objevila v celé řadě filmů, seriálů i televizních pořadů a dokonce má za sebou i roli moderátorky, například v nové soutěži Česko na grilu.

Kromě toho je herečka také tváří seriálu Modrý kód na Primě a roli doktorky hraje i v seriálu jedna rodina na konkurenční TV Nova.

K lékařskému prostředí má přitom Patricie opravdu blízko a to kvůli tomu, že její sestra Linda vystudovala medicínu.

Aby ovšem nemusela sama být v budoucnu pacientkou Lindy, snaží se Patricie pravidelně cvičit a částečně hlídat i svou stravu.

Skvělé geny po mamince

Pagáčová měla v minulosti postavu krev a mlíko, to je ovšem dnes minulostí a herečka má skvělou figuru.

Postavu si herečka zvládá udržovat i přesto, že má za sebou porod a doma skvělého a nadšeného kuchaře.

"Můj muž vaří úžasně, mnohem líp než já a baví ho to víc. Já ráda peču a jeho to právě baví v té kuchyni, takže to máme takhle rozvržený. Ale jako samozřejmě vařím taky, nemůžu ho tam nechat v té kuchyni furt. To, co funguje jako jediný, je jíst střídmě a hýbat se. V ničem jiném to není," prozradila Patricie webu Extra.

Pagáčová i její sestra se však shodnou na tom, že mají obě hlavně skvělé geny v jejich mamince, která vypadá na svůj věk opravdu báječně.

Naposledy se Patricie pochlubila svou krásnou sestrou před pár lety na svém Instagramu a tehdy společná fotka sklidila desítky pochvalných komentářů.

Poté, co Pagáčová přidala společnou fotku, fanoušci začali ihned hromadně psát, jaká je mladá doktorka kočka, která by jistě též skvěle zapadla do umělecké branže.

Tam se ale Linda Solaříková rozhodně nechystá a drží se svého oboru, který jí vyhovuje.

Pokud by jim sestrám krachly všechny pracovní plány, moderátor Petr Říbal pro ně vymyslel skvělé řešení.

„Nové sesterské tenisové duo. Měly byste vyzvat sestry Williamsovy,“ poradil moderátor Evropy 2 sestrám, jakým směrem se v budoucnu můžou případně vydat.

Související články