Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Po druhém kole Masters je v čele trio domácích hráčů. Woods prošel cutem a překonal rekord

Golfové Masters je ve své polovině. Nejvíce se na hřišti v americké Augustě zatím daří trojici domácích hráčů. Max Homa, Scottie Scheffler a Bryson DeChambeau mají po dvou kolech shodné skóre minus šest. Tiger Woods prošel cutem se skóre +1 a počtyřiadvacáté se dostal do víkendového programu, což je nový rekord Masters. Přímý přenos 3. kola Masters sledujte od 21:00 na ČT sport a ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Masters je v polovině, vede trojice domácích golfistů

Podmínky zdaleka nepřipomínaly klasické páteční druhé kolo Masters, neboť poklidný průběh narušoval vítr. Trápil se s ním i Tiger Woods, který se však nenechal rozhodit a stal se rekordmanem, protože v Augustě postoupil po dvacáté čtvrté za sebou do víkendového programu.

Woods připomněl, že naposledy na Masters neprošel cutem, když byl ještě amatér. "Jako profesionálovi mi to tady docela šlo. Tohle místo má prostě zvláštní auru," řekl Woods, který kvůli zpoždění čtvrtečního programu musel v pátek odehrát 23 jamek. Jeho problémová noha ale vydržela a osmačtyřicetiletý Američan půjde do finálových kol dubnového majoru z 22. místa. "No, byl to hodně dlouhý den. Jsem unavený, chvíli jsem byl úplně vyčerpaný," přiznal.

S velkými obtížemi prošel cutem i loňský vítěz, Španěl Jon Rahm. Na čele je po dvou dnech trojice domácích hráčů Max Homa, Scottie Scheffler a Bryson DeChambeau se skóre minus šest.

Naopak dohrály už velké hvězdy včetně Dustina Johnsona, Jordana Spiethe či Bubby Watsona. Jak se bude slavný turnaj vyvíjet dál, sledujte od 21:00 na ČT sport a ČT sport Plus.

Průběžné výsledky turnaje Masters:

1. DeChambeau 138 (65+73), Homa 138 (67+71) a Scheffler 138 (všichni USA) 138 (66+72), 4. Höjgaard (Dán.) 140 (67+73), 5. Davis (Austr.) 141 (69+72) a Morikawa (USA) 141 (71+70).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články