Můj kousek štěstí

Erika Stárková: Ve vzduchu už visí nevěra?

Úskalí slávy

Sbírá jeden pracovní úspěch za druhým, jde ze seriálu do seriálu. Vídáme ji v Jedné rodině i v seriálu Zalez do spacáku.

Stoupající popularita ale možná bude vykoupena rodinným štěstím. Přemýšlí snad herečka o tom, že vymění partnera?

Stále na něj vzpomíná

Už několik let žije Erika Stárková (39) s peruánským muzikantem a výtvarníkem Césarem Chunkem. Vychovávají spolu dceru Almu (2). Až donedávna se zdálo, že s partnerem prožívají spokojený a sluncem zalitý vztah, jenže realita může být jiná.

Objevily se totiž spekulace, že jejich soužití prochází krizí. V posledním roce blondýnka hodně pracovala, točila seriály i filmy a partnerovi se to pochopitelně zrovna dvakrát líbit nemuselo.

Doma tak možná vládne dusná atmosféra a herečka hledá cestu, jak z toho ven. Těmto drbům koneckonců nahrála i sama Stárková, když přiznala, že stále vzpomíná na bývalou lásku. Na tom by asi nebylo nic až tak divného, šlo totiž o vztah, který prožila už před lety jako dospívající dívka.

Jenže herečka tím, jak se o dávném vztahu rozplývala, rozvířila debaty. Ozývají se totiž hlasy, které tvrdí, že by útěchu před krizí ve vztahu hledala nejraději v jiné náruči...

Díky Jedné rodině se měla sblížit s kaskadérem Vundrlem. Otázka zní, jak moc.

Okouzlil ji kaskadér?

Povídá se, že řada pokušení na ni číhá během natáčení zmíněných seriálů, kde se potkává s řadou atraktivních kolegů. Například v zákulisí seriálu Jedna rodina si měla padnout do oka s hercem Jaroslavem Vundrlem (43), který se navíc živí jako kaskadér.

Právě některými svými nebezpečnými kousky mohl svéráznou herečku okouzlit. Na druhou stranu to mohou být jen klepy někoho, kdo herečce závidí vztah s peruánským fešákem.

Románek s kolegou?

Ze stejného ranku mohou být i fámy, že si během natáčení seriálu Zalez do spacáku velmi rozuměla s Tomášem Klusem (37), jenž dříve býval velkým sukničkářem.

Jejich vzájemnou sympatii prý měla přerušit až hercova manželka Tamara Klusová (36), která si svého muže už dobře hlídá. Pravdou je, že Stárková vypadá skvěle a nikdo by se nedivil, kdyby pro ni muži hořeli touhou a ona nakonec podlehla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden