Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Náhle zemřel člen skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali

Kapelu Maxim Trubulenc zasáhla nečekaná a hluboká ztráta. Ve věku 53 let náhle zemřel Daniel Vali, dlouholetý člen a obličej kapely. Jeho náhlý odchod způsobil vlnu zděšení a smutku mezi členy kapely i veřejností. Na sociálních sítích kapely se objevila fotka s datem úmrtí a později i dojemný snímek zpěváka, na který reagovali fanoušci četnými vyjádřeními soustrasti a vzpomínkami na jeho talent a osobnost.
Vali zemřel
Ve věku 53 let zemřel zpěvák skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali.

13. 04. 2024

13. 04. 2024

Zemřel Daniel Vali

V jednom okamžiku byl středem pozornosti, rozdával úsměvy, vtipkoval a užíval si večeři s přáteli, ve druhém náhle odešel. Zpěvák Vali, vlastním jménem Daniel Vali, zemřel ve věku 53 let během společenského setkání. Podle zpráv záchranářů, kteří na místo přijeli, zřejmě šlo o infarkt, který Valimu nedal šanci. „Ještě včera jsme spolu mluvili, byl v naprosté pohodě, plný elánu. Je to strašné. Vůbec nemůžu věřit tomu, co se stalo. Dan bude strašně moc chybět. Byl to úžasný kluk, super člověk. Rád rozdával radost, uměl skvěle bavit ostatní,” řekl CNN Prima News jeho dlouholetý přítel a kolega Tomáš Báča.

Třicet let na vlně hudebního úspěchu

Vali by letos oslavil třicáté výročí své hudební kariéry s kapelou Maxim Trubulenc, která se proslavila neotřelými předělávkami lidových písní. Skupina, známá svými diskotékovými aranžemi, jako je oblíbená “Jede jede mašinka”, si během let vybudovala stabilní fanouškovskou základnu. Vali byl nejen talentovaný zpěvák, ale i charismatický bavič, který dokázal svým elánem ovlivnit jak publikum na koncertech, tak své blízké v osobním životě.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Peter Nagy oslavil 65 let! Plánuje velký koncert v pražské Lucerně

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop na další pracovní týden. Myslete na své zdraví a zbytečně se nestresujte, nepomůže to ničemu. Na co si dát pozor a co můžete očekávat?
V létě je čas cestování, a to bývá mnohdy pro lidi s dětmi noční můrou. Jedním z řešení je jezdit na výlety v noci, ale například cesta k moři zabere i více času, než jsou děti ochotné spát. Proto bychom vám rádi doporučili některé hry, které děti stoprocentně při jízdě v autě zaujmou a zabaví.
Turecké koberce dříve sloužily nomádům jako ochrana před nepřízní počasí. V posledních letech se ale staly velmi moderní a také luxusní záležitostí. Vydejte se s námi do jedné z výrobny tureckých koberců a podívejte se, jak se tento investiční skvost vyrábí.
Léto je nejkrásnější období v roce. A přináší s sebou také zážitky, na které se nezapomíná. Jaké jsou výhody letního flirtu, a proč by jej měl alespoň jednou za život zkusit každý z nás? Letní románek je prostě nezapomenutelný!
Vybrat si brýle je tuze složitá věc, kterou není radno podcenit. Aby na vás brýle (ať už dioptrické či sluneční) vypadaly dobře a cítili jste se v nich přímo bezvadně, je potřeba, aby tzv. "seděly“ na váš tvar obličeje.
Únava ze všech omezení a koronavirusových opatření je přirozená, ale určitě by kvůli nim neměl trpět váš sexuální život. Přispět k tomu můžete i eJoy®.
Mílovou rychlostí se k nám blíží léto – a to znamená hlavně prázdniny pro naše děti. Pokud si lámete hlavu, čím je v tomto období zabavit, věřte, že voda je to nejlepší, co můžete vymyslet. Děti přece milují rochnění se na koupališti! Tak si udělejte příjemný výlet a vydejte se na celý den do jednoho z našich nejoblíbenějších aquaparků. Které to jsou?
Život je krásný tím, že nikdy dopředu nevíme, co nám přichystá. I ta nejlépe promyšlená a naplánovaná akce, jako je svatba, se dovede proměnit v naprostý trapas.
Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?
Znáte to taky? Je pracovní den, na seznamu máte jeden milník za druhým a prokousáváte se úkoly. Jenže…nestíháte. Nestíháte vyzvednout děti ze školy, nestíháte si zacvičit, nestíháte šéfovi dodat materiály, které jste mu slíbila už minulý týden… A už vůbec nestíháte jíst. Co kdybychom vám ale řekli, že zdravé, chutné a vyvážené jídlo si můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv?
Bohužel alergie trpí nejen lidé, ale také naší čtyřnozí kamarádi. Počet alergických onemocnění se zvyšuje. Nejvýznamnější alergie u psů jsou alergie na parazity, alergie na inhalační alergeny, alergie na potraviny a nebo kontaktní alergie. Podívejte se na několik tipů, které dokážou alergickou reakce u psa zmírnit.

Výběr článků

Fenomén českých televizních seriálů z období totality přetrval do dnešních dnů, a důvodů pro to je více. Ti starší se dívají často z nostalgie, mladší diváci sledují dobu, kterou nezažili, a srovnávají s dneškem. Ovšem dobrým důvodem, proč se vysílají a jsou v oblibě, je také nesporná kvalita mnoha tehdy natočených děl.
Skalka je ta část zahrady, se kterou si vyhrajete nejvíc. Tento prvek zahradní architektury napodobuje přirozenou skalní kompozici. Je na vás, kolik prostoru skalce dáte a jak velké kameny zvolíte. Stejně tak, jaké rostliny nebo přímo stromky zde zasadíte. Udělejte si ji podle svého!
Silvestr je čas oslav, radosti a společenských setkání, a otázka alkoholu a jeho role ve společenském kontextu může vyvolat rozporuplné pocity. V dnešním článku na Dámské Lize se zamýšlíme nad tématem pití alkoholu během silvestrovských oslav, zejména v pracovním prostředí. Přinášíme vám přehled možností, etikety a důležitých aspektů, které byste měli vzít v úvahu, abyste si mohli s kolegy připít k novému roku s respektem a uvědoměním.

Nepřehlédněte

Originalitě se meze nekladou, a to ani v případě takových detailů, jako jsou kuchyňské baterie. Díky různým barevným provedením můžete z té vaší učinit moderní doplněk, který bude v kuchyni třešničkou na dortu. Objevte krásu barev a dopřejte tak interiéru proměnu!
Někdo se narodil jako barvoslepý a celý život neviděl nic z barev tak, jak je vnímáme my ostatní. Jaký je to asi pocit, spatřit to všechno kolem poprvé? Speciální brýle umožní takovým lidem vnímat barevné spektrum. A tady se můžete podívat na reakce lidí, kteří to právě zažívají.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek