pá., 12. duben 2024 23:39

Znáte Apple TV+? Svým obsahem vás překavapí

APPLE TV. Platforma nabízí nepřeberné množství obsahu APPLE TV. Platforma nabízí nepřeberné množství obsahu Zdroj: Alžběta Batková
I přesto, že Apple TV+ není tak známou streamovací platformou, skrývá v sobě nepřeberné množství zajímavého obsahu. Každý měsíc uvádí nové originální tituly a láká tak diváky na kvalitní seriály, filmy nebo dokumenty. Zde je výčet toho, co by mohlo zaujmout.

Supermodelky
Čtyřdílná dokumentární minisérie o ikonách a průkopnicích módního průmyslu. Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista a Christy Turlington přibližují své životy v době největší slávy. Dokument mapuje jejich kariéry od úplných začátků, je doplněn o rozhovory s módními návrháři a ukazuje, jak fenomén supermodelek v devadesátých letech změnil popkulturní svět. Samy modelky přibližují pocity z jejich první titulní strany časopisu Vogue, působení v hudebním klipu George Michala k písniče Freedom a to, jaké bylo vyrovnávat se neustálou přítomností kamer. Dále dokument nahlíží na jejich soukromí a otevírá témata, o kterých supermodelky dosud mlčely.

Zlé sestry
Hlavními hrdinkami irského komediálního a dramatického seriálu je pětice sester Graveyových (Eva, Grace, Ursula, Bibi a Becka). Seriál začíná dějovou linkou, kterou se obvykle končí – už od začátku je známo, jak manžel Grace, John Paul, zemřel. Nic ale na první pohled není tak, jak se zdá. O podivnou smrt manžela se začnou zajímat dva pojišťovací agenti, kteří by vyplacením životní pojistky zbankrotovali. Jejich otec, který byl zakladatel firmy, měl totiž velké dluhy. Mají podezření, že John Paula zabila jedna ze sester, a tak postupně vyslýchají každou z nich. Na povrch vyplouvá, že John Paul nebyl tak svatý a měl se sestrami problémy. Seriál udržuje diváka v neustálém napětí a nevědomosti, a s kombinací britského černého humoru se určitě nudit nebudete.

Eugene Levy, zdráhavý cestovatel
Kanadský herec a komik Eugene Levy se na stará kolena vydává procestovat svět. Sám tvrdí, že doma je nejlépe – nerad totiž navštěvuje nová místa a má strach ze všeho neznámého. V každé zemi je ubytován v těch nejluxusnějších hotelech a resortech, kde mu místní obyvatelé připravují nevšední program, aby pokořil své strachy. I když na začátku zdráhavý Eugene cizí kultuře a zvykům moc nerozumí, postupně díky místním změní svůj pohled a pochopí jejich životní styl. Celý seriál je doplněn o jeho vtipné komentáře a narážky. V první sérii navštívil například Kostariku, Tokio, Utah, Maledivy nebo Afriku. Druhá série se odehrává v Evropě.

The Morning Show
Seriál nominovaný na tři Zlaté glóby se dívá pod pokličku ranní show, kterou miluje celá Amerika. Moderátorce Alex (Jennifer Aniston) se otočí svět vzhůru nohama. Kvůli skandálu jejího dlouholetého spolu moderátora Mitche za něj vedení musí najít náhradu, aby pořad neupadl na sledovanosti. Její novou partnerkou se stane rázná Brady (Reese Whiterspoon) z konkurenční televizní stanice. I když se nová moderátorská dvojice nemá příliš v lásce, musí najít způsob, jak spolu – jen na oko – vyjít, aby diváci nebyli zklamaní. Seriál, který vás donutí zamyslet se nad zažitými stereotypy. Ukazuje, jak může manipulace a politika ovlivnit celý televizní kanál.

Zobrazeno 266 krát
Naposledy upraveno: so., 13. duben 2024 21:14

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste